Τοκετός διδύμων: Φωτογράφος απαθανατίζει τα ιδιαίτερα στιγμιότυπα

Οι υπέροχες φωτογραφίες της Monet Nicole.

Τοκετός διδύμων: Φωτογράφος απαθανατίζει τα ιδιαίτερα στιγμιότυπα
Instagram / monetnicolebirths

Η Monet Nicole είναι επαγγελματίας φωτογράφος τοκετού και πολλές φορές έχουμε μοιραστεί κομμάτια της δουλειάς της που έχουμε θαυμάσει. Η φωτογράφος έχει πολλά χρόνια εμπειρίας και έχει παρευρεθεί σε εκατοντάδες γέννες.

Η ίδια πιστεύει ότι ο τοκετός είναι μία εμπειρία μοναδική, ιδιαίτερη, που αλλάζει την κάθε γυναίκα που τη βιώνει και μέσα από τις φωτογραφίες της δεν θέλει απλώς να καταγράψει τις στιγμές, αλλά και να αναδείξει την ωμή ομορφιά της γέννας.

https://www.instagram.com/p/Cn2UCsQpDzZ

Η Monet δημοσιεύει στο προφίλ της φωτογραφίες από τοκετούς στο σπίτι ή στο μαιευτήριο, τοκετούς φυσιολογικούς, με καισαρική, στο νερό. Το προφίλ της στο Instagram είναι μεγάλο φωτογραφίες ιστορίες μαμάδων που εμπνέουν και συγκινούν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι ακόλουθοί της ξεπερνούν τις 159.000.

https://www.instagram.com/p/Cnc5rpMNajh

Ο τοκετός διδύμων μέσα από φωτογραφίες

Πρόσφατα η φωτογράφος μοιράστηκε μία ακόμα σειρά φωτογραφιών που εντυπωσιάζει . Μία μαμά έφερε στον κόσμο τα δίδυμα μωρά της στο μαιευτήριο, με φυσιολογικό τοκετό και έχοντας δίπλα της όσους επιθυμούσε. Η Monet ήταν εκεί και απαθανάτισε τα ιδιαίτερα στιγμιότυπα με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Στην ανάρτησή της έγραψε:

«Δίδυμη μαγεία. Στα περισσότερα μέρη στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, η μόνη επιλογή για διδυμη γέννα είναι στο νοσοκομείο. Πιστεύω όμως ότι όλες εσείς, έχετε ανάγκη περισσότερες επιλογής σε ό,τι έχει να κάνει με τον δίδυμο τοκετό. Σε πολλές περιπτώσεις δίδυμων κυήσεων που δεν θεωρούνται υψηλού κινδύνου, ο τοκετός θα μπορούσε να γίνει και εκτός νοσοκομείου. Τι γίνεται όμως όταν το ίδιο το κράτος δεν σου δίνει τη δυνατότητα επιλογής τοκετού στο σπίτι; Προσαρμόζεσαι στην γέννα σου και τα μωρά σου όπως μπορείς.

Αυτή η πανέμορφη μαμά έφερε στον κόσμο τα δίδυμα μωρά της στο νοσοκομείο, αλλά ήξερε ότι ήθελε ό τοκετός της να γίνει με όσο το δυνατόν λιγότερη παρέμβαση. Τα μωρά έμειναν στην κοιλιά μέχρι την 40η εβδομάδα εγκυμοσύνης. Γέννησε αλλάζοντας στάση και κάθε φορά παίρνοντας αυτή που τη βολεύει περισσότερο. Ζήτησε να είναι παρόντες η μητέρα της, η μαία, ο φωτογράφος τοκετού και ο σύντροφός της. Έσπρωξε όταν ήταν έτοιμη και δεν ζήτηση επισκληρίδιο.

Ήταν κάτι πραγματικά δυνατό, πανέμορφο και μία υπενθύμιση του πώς μπορούμε να προσαρμοζόμαστε όταν περνάμε τις πόρτες του νοσοκομείου.»

Δείτε τις φωτογραφίες που τράβηξε η Monet Nicole στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved