Η πρώτη αγκαλιά – Φωτογραφίες τοκετού από μία μαία και φωτογράφο

Η Eva Rose απαθανατίζει τις ιδιαίτερες στιγμές του τοκετού.

Η πρώτη αγκαλιά – Φωτογραφίες τοκετού από μία μαία και φωτογράφο
Instagram / evarosebirth

Η Eva Rose είναι μαία και φωτογράφος με πολλά χρόνια εμπειρίας. Από το 1998 μέχρι και σήμερα έχει φωτογραφίσει πάνω από 200 γέννες. Οι περισσότερες φωτογραφίες της είναι ασπρόμαυρες και αποτυπώνουν τις στιγμές του τοκετού με ρεαλιστικό τρόπο.

https://www.instagram.com/p/CkMGOHuKGGp

«Στόχος μου είναι να κρατήσω εσένα και τον σύντροφό σου στο επίκεντρο της δική σας ιστορίας. Στόχος μου είναι επίσης να σου υπενθυμίσω την έμφυτη δύναμη, τη σοφία και τη δύναμη που έχεις μέσα σου» γράφει απευθυνόμενη στις μαμάδες.

Το 2018 μία φωτογραφίες της έγινε viral κάνοντας τον γύρο του διαδικτύου. Ένας μπαμπάς παρών στην αίθουσα τοκετού κρατά το νεογέννητο μωρό του αγκαλιά και κλαίει από χαρά και συγκίνηση. Σε ανάρτησή της αναφερόμενη στη συγκεκριμένη γέννα μερικά χρόνια μετά έγραψε:

«Προσπαθούσαν για ένα παιδί τόσα πολλά χρόνια και επιτέλους, η στιγμή αυτή είχε έρθει…

Και εγώ ήμουν εκεί, να τους βοηθάω και ταυτόχρονα να απαθανατίζω αυτές τις υπέροχες στιγμές για να μείνουν ζωντανές για πάντα.

Λατρεύω να συνδυάζω το επάγγελμα της μαίας με αυτό της φωτογράφου»

mpampas-aithousa-toketou-(1).jpg

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / evarosebirth

Η πρώτη αγκαλιά μέσα από τις φωτογραφίες της Eva Rose

Η φωτογράφος δημοσιεύσει πολλές από τις φωτογραφίες της στο Instagram. Οι ακόλουθοί της ξεπερνούν τις 217 χιλιάδες και το προφίλ της είναι ένα πλούσιο portfolio γεμάτο φωτογραφίες τοκετού.

Από τις φωτογραφίες της που ξεχωρίζουν είναι αυτές που αποτυπώνουν την πρώτη αγκαλιά. Γονείς κρατούν το μωρό τους αγκαλιά λίγο μετά τον τοκετό και η Eva Rose απαθανατίζει τα τρυφερά στιγμιότυπα.

Δείτε φωτογραφίες της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved