Φωτογράφος απαθανατίζει νεογέννητα μωρά στο μαιευτήριο

H Eweliny φωτογραφίζει νεογέννητα και οι φωτογραφίες της είναι ό,τι πιο γλυκό θα δείτε σήμερα.

Φωτογράφος απαθανατίζει νεογέννητα μωρά στο μαιευτήριο
Instagram / fotografie_eweliny

Η Eweliny ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογράφιση νεογέννητων λίγο μετά τη γέννηση και του δεύτερου παιδιού της. Η φωτογραφία ήταν ανέκαθεν το αγαπημένο της χόμπι, όταν όμως ξεκίνησε να τραβά φωτογραφίες των δύο γιων της αποφάσισε ότι ήθελε και μπορούσε να το κάνει και επαγγελματικά.

Σήμερα, επτά χρόνια μετά είναι μία καταξιωμένη φωτογράφος νεογέννητων με πολλούς πελάτες και χιλιάδες φωτογραφίες που συνθέτουν ένα εντυπωσιακό portfolio. Πολλές από αυτές δημοσιεύει στο Instagram συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes.

Οι εκφράσεις των νεογέννητων

Μπορεί τις πρώτες εβδομάδες μετά τον τοκετό οι εκφράσεις των νεογέννητων να είναι ακούσιες, δεν παύουν όμως να είναι αξιολάτρευτες. Η Eweliny απαθανατίζει νεογέννητα να κάνουν γκριμάτσες, να χαμογελούν, να χασμουριούνται, να γκρινιάζουν.

https://www.instagram.com/p/CkWc_VsscSO

Το Project 48

Μία από τις ιδέες της φωτογράφου είναι και το Project 48 το οποίο περιλαμβάνει φωτογραφίες νεογέννητων στο μαιευτήριο, σε διάστημα δύο ημερών (δηλαδή 48 ώρες) από τη γέννησή τους.

https://www.instagram.com/p/Cj57K71s7XI

Οι φωτογραφίες της Eweliny γενικά ξεχωρίζουν λόγω της αισθητικής της. Η φωτογράφος ακολουθεί πάντα μία μίνιμαλ αισθητική και οι φωτογραφίες της, είτε αυτές είναι τραβηγμένες στο σπίτι, είτε στο περιβάλλον του νοσοκομείου μοιάζουν να είναι τραβηγμένες αυθόρμητα.

Οι ακόλουθοί της στο Instagram ξεπερνούν τις 28 χιλιάδες και η κάθε φωτογραφία της είναι καλύτερη από την άλλη. Δείτε φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved