Κοντινές φωτογραφίες νεογέννητων στα χέρια των γονιών τους

Πορτρέτα μωρών λίγο μετά τη γέννησή τους από τη φωτογράφο Lindsay.

Κοντινές φωτογραφίες νεογέννητων στα χέρια των γονιών τους
Instagram / tailsandwingsphoto

Η φωτογράφιση νεογέννητων είναι trend τα τελευταία χρόνια. Κάποιες γίνονται σε στούντιο με ιδιαίτερα σκηνικά και props και άλλες σε σπίτια, ένα περιβάλλον πολύ πιο ρεαλιστικό που συμβάλλει σε ένα αντίστοιχο αποτέλεσμα.

Η δεύτερη αυτή κατηγορία λέγεται και lifestyle φωτογράφιση νεογέννητων και με αυτήν ασχολείται η Lindsay, φωτογράφος με πολλά χρόνια εμπειρίας και ιδιαίτερη αισθητική. Η φωτογράφος έχει δημιουργήσει το Tails and Wings προφίλ στο Instagram στο οποίο μπορεί κανείς να δει ιδιαίτερες φωτογραφίες νεογέννητων, νεών γονιών αλλά και παιδιών μεγαλύτερης ηλικίας.

https://www.instagram.com/p/CkHChx_yER1

Η Lindsay ακολουθεί μία μινιμαλιστική προσέγγιση και οι φωτογραφίες της είναι κυρίως κοντινές, δίνοντας έμφαση στις εκφράσεις και στα πρόσωπα των μωρών.

Από τις φωτογραφίες της που ξεχωρίζουν είναι αυτές νεογέννητων στα χέρια των γονιών τους. Μωρά ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό και η φωτογράφος απαθανατίζει τις ιδιαίτερες εκφράσεις τους. Εντυπωσιακό είναι ότι στις περισσότερες από αυτές τα μωρά είναι ξύπνια, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει συνήθως στις φωτογραφίσεις νεογέννητων. Τα μωρά φαίνεται να κοιτούν απευθείας μέσα στον φωτογραφικό φακό κάτι που δίνει άλλη αίσθηση στις φωτογραφίες.

Ο λογαριασμός Tails and Wings στο Instagram έχει συγκεντρώσει πάνω από 24 χιλιάδες ακολούθους και 1.100 περίπου δημοσιεύσεις συγκεντρώνουν εκατοντάδες likes. Εμείς συγκεντρώσαμε κάποιες από τις αγαπημένες μας. Απολαύστε τις στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved