Υπέροχες φωτογραφίες γονιών με το νέο μέλος της οικογένειας

Οι φωτογραφίες της Lindsay απαθανατίζουν τρυφερά στιγμιότυπα με το νεογέννητο.

Υπέροχες φωτογραφίες γονιών με το νέο μέλος της οικογένειας
Instagram / tailsandwingsphoto

Το προφίλ Tails and Wings στο Instagram είναι γεμάτο φωτογραφίες μωρών και μεγαλύτερων παιδιών. Πίσω από τις φωτογραφικό φακό βρίσκεται η Lindsay, επαγγελματίας φωτογράφος με πολλά χρόνια εμπειρίας. Η Lindsay ακολουθεί μία minimal προσέγγιση στις φωτογραφίσεις της, είτε αυτές γίνονται σε εσωτερικό, είτε σε εξωτερικό χώρο. Η αισθητική της είναι αυτή που τις κάνει να ξεχωρίζουν, ενώ από τις πιο ιδιαίτερες είναι οι κοντινές φωτογραφίες νεογέννητων.

Η φωτογράφος προτιμά τον φυσικό φωτισμό και όλες οι φωτογραφίες της κοντινές μακρινές, τραβηγμένες σε σπίτι ή στη φύση «ξεχειλίζουν» από συναισθήματα.

https://www.instagram.com/p/CdKEHb-pJxv

Άλλη ιδιαίτερη κατηγορία φωτογραφιών που μπορεί να δει κανείς στο συγκεκριμένο προφίλ στο Instagram, οι οικογενειακές φωτογραφίες με το νέο μέλος της οικογένειας. Η φωτογράφος απαθανατίζει τις πρώτες στιγμές με το μωρό στο σπίτι, την τρυφερότητα των νέων γονιών, την περιέργεια των μικρότερων παιδιών.

Γονείς κρατούν στην αγκαλιά τους το νεογέννητο μωρό και η Lindsay δίνοντας προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια, αλλά ταυτόχρονα πετυχαίνοντας ένα αποτέλεσμα που μοιάζει άκρως φυσικό και αυθόρμητο, απαθανατίζει τα στιγμιότυπα.

https://www.instagram.com/p/Ci3NFW9P8rL

Το προφίλ Tails and Wings στο Instagram έχει πάνω από 24 χιλιάδες ακολούθους και περιλαμβάνει πάνω από χίλιες φωτογραφίες, η κάθε μία εκ των οποίων συγκεντρώνει εκατοντάδες likes.

Απολαύστε κάποιες από τις φωτογραφίες οικογενειών με το νέο μέλος της οικογένειας που ξεχωρίσαμε στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved