Φωτογραφίες νεογέννητων διδύμων από δύο φωτογράφους με ιδιαίτερη αισθητική

Η Lindsay και η Eweliny απαθανατίζουν τις πρώτες μέρες με τα δίδυμα στο σπίτι.

Φωτογραφίες νεογέννητων διδύμων από δύο φωτογράφους με ιδιαίτερη αισθητική
Instagram / tailsandwingsphoto

Η φωτογράφιση νεογέννητων είναι αρκετά δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και πολλοί είναι οι επαγγελματίες φωτογράφοι που εξειδικεύονται στο συγκεκριμένο είδος. Μεταξύ αυτών η Lindsay και η Eweliny. Οι δύο φωτογράφοι απαθανατίζουν τις πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι, ενώ από τις φωτογραφίες και των δύο που ξεχωρίζουν είναι τα εντυπωσιακά πορτρέτα νεογέννητων.

Αρκετές από τις φωτογραφίες τους, τις δημοσιεύουν και στο Instagram και τα προφίλ τους είναι γεμάτα φωτογραφίες νεογέννητων με τους γονείς τους, τα μεγαλύτερα αδέρφια τους και όχι μόνο.

Ιδιαίτερες αν και πολύ λιγότερες είναι και οι φωτογραφίες με δίδυμα μωρά που μόλις έχουν έρθει στον κόσμο. Τα δίδυμα αναπτύσσουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ τους από όταν ακόμα βρίσκονται στην κοιλιά της μαμάς τους και αυτή ακριβώς την ιδιαίτερη σχέση αποτυπώνουν οι φωτογραφίες των δυο γυναικών.

Οι φωτογραφίες της Lindsay

Η Lindsay είναι η φωτογράφος που κρύβεται πίσω από τις φωτογραφίες στο προφίλ Tails and Wings. Η φωτογράφος. Η Lindsay ακολουθεί μία μινιμαλιστική προσέγγιση στις λήψεις της και αποφεύγει να χρησιμοποιεί props, σκηνικά ή ιδιαίτερα outfits. Η ιδιαίτερη αισθητική της είναι που κάνει και τις φωτογραφίες της να ξεχωρίσουν.

Οι περισσότερες φωτογραφίες νεογέννητων διδύμων είναι κοντινές, με λευκό background και θυμίζουν περισσότερο πορτρέτα.

https://www.instagram.com/p/CkHmiNOpygr

Οι φωτογραφίες της Eweliny

Η Eweliny προτιμά τις λεγόμενες lifestyle φωτογραφίσεις οι οποίες δίνουν ένα πολύ πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα.

Η φωτογράφος είναι μητέρα δύο αγοριών και όπως αναφέρει τα παιδιά της είναι για εκείνη κινητήριος δύναμη και έμπνευση. Ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογράφιση νεογέννητων μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της τρία χρόνια πριν και ήδη έχει αναγνωρισθεί για τη δουλειά της.

Οι φωτογραφίες της είναι τραβηγμένες στο σπίτι ή στο μαιευτήριο. Μοιάζουν αυθόρμητες και τις εντυπώσεις κλέβουν οι εκφράσεις και οι γκριμάτσες των νεογέννητων.

https://www.instagram.com/p/Ci8CiPisyZM

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες διδύμων από τις δύο φωτογράφους στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved