Νεογέννητη μπέμπα ποζάρει στον φακό επαγγελματία φωτογράφου

Η μπέμπα είναι μόλις λίγων ημερών και φωτογραφίζεται με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Νεογέννητη μπέμπα ποζάρει στον φακό επαγγελματία φωτογράφου
Instagram / tailsandwingsphoto

Η φωτογράφιση νεογέννητων είναι trend τα τελευταία χρόνια. Πολλοί είναι οι φωτογράφοι που ασχολούνται αποκλειστικά με το συγκεκριμένο είδος φωτογράφισης και μία εξ αυτών είναι και η Lindsay. Η φωτογράφος έχει δημιουργήσει το Tails and Wings και στο προφίλ της στο Instagram είναι γεμάτο με φωτογραφίες νεογέννητων και οικογενειών.

Η Lindsay ακολουθεί μία μινιμαλιστική προσέγγιση στις λήψεις της και αποφεύγει να χρησιμοποιεί props, σκηνικά ή ιδιαίτερα outfits. Η ιδιαίτερη αισθητική της είναι που κάνει και τις φωτογραφίες της να ξεχωρίσουν.

Σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών μίας νεογέννητης μπέμπας και μεταξύ άλλων έγραψε: «...αγαπώ την κάθε λήψη από τη φωτογράφιση αυτού του μωρού»

Το κοριτσάκι φωτογραφίζεται πότε μόνο του και πότε στην αγκαλιά των υπόλοιπων μελών της οικογένειας. Οι εκφράσεις της, αν και ακούσιες και περισσότερο αντανακλαστικές στην ηλικία αυ τη, είναι πραγματικά μοναδικές και θυμίζουν αυτές ενήλικα.

Δείτε τις όλες στην gallery που ακολουθεί.

Φωτογράφιση νεογέννητου: Πολλά και διαφορετικά στιλ, εξίσου ιδιαίτερο αποτέλεσμα

Η φωτογράφιση νεογέννητου είθισται να γίνεται τις πρώτες μέρες μετά τη γέννηση του μωρού και πιο συγκεκριμένα, ώρες που το μωρό κοιμάται για να διευκολυνθεί η όλη διαδικασία.

Μπορεί να γίνει στο σπίτι, στο μαιευτήριο ή σε ειδικά διαμορφωμένα studio ανάλογα με την προσέγγιση και την αισθητική του κάθε φωτογράφου και φυσικά ανάλογα με τα γούστα των γονιών. Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερο και αυτές οι φωτογραφίες αποτελούν ενθύμιο για μία ζωή.

Φωτογράφιση σε στούντιο με χρήση props όπου συνήθως υπάρχει και ένα συγκεκριμένο θέμα.

https://www.instagram.com/p/CjpuUW5Nx2V

Φωτογράφιση σε μαιευτήριο που γίνεται τις πρώτες δύο μέρες μετά τον τοκετό.

https://www.instagram.com/p/Ci3ERRtsf6K

Φωτογράφιση στο σπίτι των γονιών. Είναι το λεγόμενο «lifestyle» στιλ και οι φωτογραφίες μοιάζουν περισσότερο να είναι τραβηγμένες αυθόρμητα.

https://www.instagram.com/p/CjgJbF1sTQ0
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved