Νεογέννητα φωτογραφίζονται στα πιο υπέροχα σκηνικά

Φωτογράφος απαθανατίζει νεογέννητα με ιδιαίτερα outfits σε ακόμα πιο ιδιαίτερα σκηνικά.

Νεογέννητα φωτογραφίζονται στα πιο υπέροχα σκηνικά
Instagram / itsnewborn

Ο λογαριασμός itsnewborn στο Instagram είναι γεμάτος με φωτογραφίες νεογέννητων. Ο φωτογράφος πίσω από τις λήψεις είναι άντρας, μπαμπάς με πολλά χρόνια εμπειρίας στην επαγγελματική φωτογράφιση νεογέννητων σε στούντιο.

Στις περισσότερες φωτογραφίες τα μωρά κοιμούνται και ο φωτογράφος έχει δημιουργήσει ιδιαίτερα σκηνικά χρησιμοποιώντας props και μικροσκοπικά outfits. Τα θέματα της φωτογράφισης ποικίλουν. Σε κάποιες φωτογραφίες βλέπουμε νεογέννητα να ποζάρουν ανάμεσα σε λουλούδια, σε άλλα μέσα σε καλάθια.

Ο φωτογράφος δίνει προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια στη στάση του μωρού, στα ρούχα στο πώς στήνει τα σκηνικά.

https://www.instagram.com/p/CgzOVutjAPp

Οι ακόλουθοί του ξεπερνούν τις 92.000 και η κάθε ανάρτηση συγκεντρώνει χιλιάδες likes.

Δείτε φωτογραφίες του στην gallery που ακολουθεί.

Φωτογράφιση νεογέννητου: Πώς γίνεται η διαδικασία

Η επαγγελματική φωτογράφιση του μωρού είναι εδώ και πολλά χρόνια trend για τους νέους γονείς. Γίνεται συνήθως όταν το νεογέννητο είναι λίγων ημερών και μπορεί να γίνει σε ειδικά διαμορφωμένο στούντιο ή στο σπίτι της οικογένειας.

Τι να λάβετε υπόψη:

Είναι πολύ βολικό το μωρό να κοιμάται κατά τη διαδικασία της φωτογράφισης, συνεπώς φροντίστε να την κλείσετε ώρα που θα ταιριάζει στο πρόγραμμα του μωρού. Επίσης, καλό είναι να έχετε ταΐσει και να έχετε αλλάξει το νεογέννητο ώστε να είναι ήρεμο και φυσικά για να μην χάνετε χρόνο από τη φωτογράφιση.

Διαλέξτε ένα στιλ φωτογράφισης από πριν. Ο φωτογράφος θα έχει το δικό του ύφος και στιλ, αλλά εάν θέλετε κάτι συγκεκριμένο, καλό είναι να τον καθοδηγήσετε.

Τέλος, ρωτήστε τον φωτογράφο εάν θα πρέπει να κρατάτε κι εσείς κάτι από το σπίτι. Το πιθανότερο είναι να έχει όλα τα props που χρειάζεται, αλλά καλό είναι να γνωρίζετε εάν θα πρέπει να φέρετε κι εσείς κάτι μαζί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved