«Έξι εβδομάδες στον κόσμο» - Το φωτογραφικό άλμπουμ ενός νεογέννητου

Οκτώ φωτογραφίες ενός μωρού έξι εβδομάδων.

«Έξι εβδομάδες στον κόσμο» - Το φωτογραφικό άλμπουμ ενός νεογέννητου
Instagram / tailsandwingsphoto

Το προφίλ Tails and Wings στο Instagram είναι γεμάτο με υπέροχες φωτογραφίες νεογέννητων, μεγαλύτερων παιδιών και εγκύων. Συνολικά έχει πάνω από χίλιες φωτογραφίες, άλλες τραβηγμένες σε σπίτι και άλλες στη φύση.

Οι φωτογραφίες νεογέννητων είναι αυτές που ξεχωρίζουν και πρόσφατα η φωτογράφος που κρύβεται πίσω από όλες αυτές τις υπέροχες λήψεις δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες ενός μπέμπη μόλις έξι εβδομάδων.

Οι φωτογραφίες του είναι κοντινές και δεν έχουν props, έντονα σκηνικά ή ρούχα. Το νεογέννητο σε κάποιες βρίσκεται στην αγκαλιά των γονιών του και σε άλλες είναι ξαπλωμένο στην κούνια του. Αυτό δε που κάνει τις φωτογραφίες ακόμα πιο ιδιαίτερες είναι οι γκριμάτσες που παίρνει.

«Έξι εβδομάδες στον κόσμο» έγραψε η φωτογράφος στην ανάρτησή της.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

Έξι εβδομάδων μωρό: Τι μπορεί να κάνει

Το έξι εβδομάδων μωρό είναι πιο διαδραστικό, αντιλαμβάνεται περισσότερα από όσα γίνονται γύρω του και δειλά-δείλα σκάει τα πρώτα του χαμόγελα.

Όσον αφορά τον ύπνο, ακόμα ξυπνάει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Σε αυτήν την ηλικία χρειάζεται δεκατέσσερις με δεκαεπτά ώρες ύπνου την ημέρα και ξυπνάει κάθε δύο με τέσσερις ώρες.

Επίσης, το μωρό ξυπνάει συχνά για να φάει, ίσως όμως παρατηρήσετε ότι περνάει περισσότερη ώρα ανάμεσα από τα γεύματα. Μετά τον δεύτερο μήνα το μωρό είναι σε θέση να συνδέσει ένα γεγονός με ένα άλλο, αποκτά μεγαλύτερο έλεγχο των αισθήσεών του και αρχίζει να τεντώνει περισσότερο το σώμα του.

Τέλος, στον δεύτερο μήνα καταλαβαίνει πότε κάποιος του μιλάει και μπορεί να ξεχωρίσει τις διαφορετικές φωνές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved