Φωτογραφίες νεογέννητων: Φωτογράφος απαθανατίζει τις πρώτες μέρες με το μωρό

Οι ιδιαίτερες φωτογραφίες νεογέννητων από τη φωτογράφο και μαμά Έβελιν.

Φωτογραφίες νεογέννητων: Φωτογράφος απαθανατίζει τις πρώτες μέρες με το μωρό
Instagram / fotografie_eweliny

Η Έβελιν ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία τα τελευταία τρία χρόνια. Εξειδικεύεται στη φωτογράφιση μωρών και την κλίση της αυτήν ανακάλυψε μετά τη γέννηση των δύο γιών της. Οι φωτογραφίες νεογέννητων της φωτογράφου ξεχωρίζουν για τη φυσικότητά τους και συγκεντρώνουν εκατοντάδες likes στα social media.

Το πάθος με τη φωτογραφία και τα πρώτα βήματα

Η φωτογραφία ήταν ανέκαθεν από τις τέχνες που έλκυαν την Έβελιν. Περισσότερο ασχολήθηκε από το 2016 και μετά όταν και αγόρασε την δική της φωτογραφική μηχανή και άρχισε να πειραματίζεται.

Αφορμή στάθηκε η γέννηση των δύο γιων της.

«Πάντα με έλκυε η φωτογραφία… ο ερχομός του πρώτου μου παιδιού και η αλλαγή προτεραιοτήτων με ώθησαν εντελώς προς αυτήν την τέχνη» αναφέρει στην επαγγελματική της ιστοσελίδα.

Η Έβελιν μετά και τη γέννηση του δεύτερου αγοριού, απαθανάτιζε στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του για μήνες και σκέφτηκε πόσο θα της άρεσε να έκανε κάτι τέτοιο και επαγγελματικά. Σήμερα έχει φωτογραφίσει δεκάδες νεογέννητα ενώ έχει δημιουργήσει και ένα ιδιαίτερο project, το Project 48, το οποίο περιλαμβάνει φωτογραφίες νεογέννητων τις πρώτες 48 ώρες από τη γέννησή τους, εντός του μαιευτηρίου.

https://www.instagram.com/p/Cd_WolcMf-P

Οι φωτογραφίες νεογέννητων της Έβελιν που ξεχωρίζουν

Το ιδιαίτερο στιλ της Έβελιν είναι αυτό που κάνει και τις φωτογραφίες της να ξεχωρίζουν. Οι φωτογραφίες της είναι φυσικές και μίνιμαλ. Η φωτογράφος δεν χρησιμοποιεί ιδιαίτερα props, ρούχα ή περίεργα σκηνικά και οι φωτογραφίσεις όταν δεν γίνονται στο μαιευτήριο, γίνονται στα ίδια τα σπίτι των οικογενειών. Επίσης, η Έβελιν προτιμά την φυσικό φωτισμό ενώ εστιάζει στις εκφράσεις και τα πρόσωπα.

https://www.instagram.com/p/CcgOG1MMD0X

Στον λογαριασμό της στο Instagram, η φωτογράφος έχει δημοσιεύσει πάνω από 1.000 φωτογραφίες, πολλές από τις οποίες είναι φωτογραφιες νεογέννητων. Όσο για τους ακολούθους της, ξεπερνούν τις 27.000 και οι αναρτήσεις της συγκεντρώνουν εκατοντάδες likes η κάθε μία.

Κάποιες από τις φωτογραφίες νεογέννητων της περιγράφουν τις πρώτες μέρες με το νεογέννητο στο σπίτι και αποτυπώνουν τη χαρά, και όλα τα συναισθήματα των νέων γονιών. Δείτε μερικές από τις πιο πρόσφατες που έχει δημοσιεύει η φωτογράφος στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved