Πολύτεκνη μητέρα δημοσιεύει υπέροχες φωτογραφίες των τρίδυμων μωρών της

Οι φωτογραφίες αυτών των τριδύμων είναι ότι πιο γλυκό θα δείτε σήμερα.

Πολύτεκνη μητέρα δημοσιεύει υπέροχες φωτογραφίες των τρίδυμων μωρών της

Η Torrey είναι πολύτεκνη μητέρα και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της και δημοσιεύει υπέροχες φωτογραφίες των τεσσάρων της παιδιών.

Τα τρία από αυτά είναι τριδυμάκια, δύο κορίτσια και ένα αγόρι που γεννήθηκαν μόλις λίγους μήνες πριν.

Τι γνωρίζουμε για τα τρίδυμα

Σύμφωνα με στατιστικά δεδομένα οι πιθανότητες τρίδυμης κύησης είναι περίπου 1 στις 1.000, ποσοστό που ωστόσο έχει αυξηθεί σημαντικά τις τελευταίες δεκαετίες λόγω των μεθόδων της υποβοηθούμενης παραγωγής. Έρευνα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής το 2011 έδειξε ότι το 78% των γεννήσεων τριδύμων οφείλονται σε εξωσωματική γονιμοποίηση, ενώ όταν σύλληψη γίνεται με φυσικό τρόπο οι πιθανότητες για τρίδυμα είναι μόλις 1 στις 6.400.

Οι φωτογραφίες της Torrey με τα τρίδυμα μωρά της

Η Torrey Scow έχει πάνω από 30.000 ακολούθους στο Instagram. Τα τρίδυμα μωρά πρωταγωνιστούν σε πολλές από τις αναρτήσεις της και έχουν πλέον αποκτήσει το δικό τους κοινό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η πολύτεκνη μητέρα φωτογραφίζει μαζί τους και την 4χρονη μεγάλη της κόρη που είναι ξετρελαμένη με τα αδερφάκια της.

https://www.instagram.com/p/CaL-QwlLNog

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει τα μωράκια είναι ντυμένα ασορτί με ιδιαίτερα και γεμάτα χρώματα outfits. Και τα τρία είναι ιδιαίτερα χαμογελαστά, με ξανθά μαλλιά και ανοιχτόχρωμα μάτια, ενώ μοιάζουν πολύ μεταξύ τους.

Τον περασμένο Απρίλη η Torrey είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο με στιγμιότυπα από όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της μέχρι και λίγο πριν γεννηθούν τα τρία μωράκια.

«Τικ τικ μπουμ!! Πόσο χαίρομαι που δεν είμαι έγκυος ακόμα! Κοιτάζω πίσω αυτές τις φωτογραφίες και ανατριχιάζω, νιώθω όλο μου το σώμα να πονάει ξανά από την αρχή! Κι όμως έκανε αυτά τα τόσο γλυκά μωρά».

https://www.instagram.com/p/Cc6TlUdjl0r

Δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Torrey με τα τρίδυμα μωρά της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved