Βίντεο του TikTok δείχνει πώς είναι να θηλάζεις τρίδυμα

Ο θηλασμός τρίδυμων παιδιών δεν είναι εύκολη υπόθεση ή μήπως είναι;

Βίντεο του TikTok δείχνει πώς είναι να θηλάζεις τρίδυμα
Bigstock

Αυτή η μαμά βρήκε τρόπο και κατάφερε να θηλάσει και τα τρία της μωρά. Σε βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok έδειξε πώς είναι να έχεις τρίδυμα και μάλιστα να τα θηλάζεις.

Η Nina Dufrenne άκουσε πολλές απόψεις για την απόφασή της να δοκιμάσει να θηλάσει τα τρίδυμα της. Οι άνθρωποι της είπαν ότι δεν θα ξανακοιμηθεί ποτέ. Ότι τα μωρά της, που γεννήθηκαν στις 29 εβδομάδες, δεν θα καταφέρουν να θηλάσουν με επιτυχία. Ότι οι γονείς των τριδύμων συνήθως δεν μπορούν να θηλάσουν και τα παρατούν.

Ο θηλασμός ενός μωρού είναι δύσκολος. Και ο θηλασμός τριών πρόωρων; Αυτό είναι απίστευτα δύσκολο, χρονοβόρο και σωματικά απαιτητικό. Αλλά η Dufrenne ήταν αποφασισμένη να το κάνει. Και τους τελευταίους έξι μήνες, παρά τα αρνητικά σχόλια και τις λίγες πιθανότητες που της έλεγαν ότι είχε, θριάμβευσε.

Η μαμά μοιράστηκε ένα βίντεο TikTok για να γιορτάσει τους έξι μήνες του θηλασμού. Το βίντεο είναι γεμάτο πλάνα της Dufrenne να αντλεί, να αποθηκεύει γάλα, να το δίνει στα μωρά της (που πέρασαν 55 ημέρες στη ΜΕΘ και ήταν διασωληνωμένα για οκτώ εβδομάδες) και να θηλάζει απευθείας τα τρίδυμα. Καθώς οι εικόνες αναβοσβήνουν, στην οθόνη εμφανίζονται επίσης σχόλια από άλλους που την αποθάρρυναν να θηλάσει.

Το συναισθηματικά αναζωογονητικό βίντεο τελειώνει με τα τρία όμορφα, χαμογελαστά μωρά της Dufrenne να κοιτάζουν ψηλά στην κάμερα και χρησιμεύει ως μια απαλή και στοργική υπενθύμιση ότι ο θηλασμός δεν είναι πάντα ένα ομαλό ταξίδι, αλλά υπάρχει άφθονο περιθώριο για γιορτή ενώ παρακολουθείτε τα μικρά να μεγαλώνουν, να αναπτύσσονται και να ανθίζουν!

Σύμφωνα με το Αμερικανικό Κολέγιο Μαιευτήρων και Γυναικολόγων (ACOG), πολλά εμπόδια στο θηλασμό μπορούν να αποθαρρύνουν ή ακόμα και να εμποδίσουν τις μαμάδες από το να θηλάσουν. Ωστόσο, για τις μαμάδες που θέλουν να δοκιμάσουν το θηλασμό, μπορεί να φαίνεται τρομακτικός στην αρχή, δύσκολος και άγνωστος, να μην ξέρουν από πού να ξεκινήσουν, όμως η επιτυχία του θηλασμού βρίσκεται πάντα στο χέρι της κάθε μαμάς, στην υπομονή της και φυσικά το μωρό της.

πηγή: parents.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved