Μητέρα πέντε παιδιών δημοσιεύει απολαυστικές φωτογραφίες της πολύτεκνης οικογένειάς της

H 32χρονη μητέρα λατρεύει να φωτογραφίζει τα πέντε της παιδιά.

Μητέρα πέντε παιδιών δημοσιεύει απολαυστικές φωτογραφίες της πολύτεκνης οικογένειάς της
Instagram / unexpected.blessings

Η Jenny Ashbay είναι μητέρα πέντε παιδιών. Ο μεγαλύτερος γιος της είναι οκτώ ετών. Μετά από έναν χρόνο γεννήθηκε το δεύτερο μέλος της οικογένειας και δύο χρόνια αργότερα τα τρίδυμα. Τα παιδιά της είναι για εκείνη όλη της η ζωή - τα «θαύματά» της όπως αναφέρει και η ίδια- και έχει δημιουργήσει έναν Instagram λογαριασμό στον οποίο μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα με την οικογένειά της. Δεν είναι τυχαίο ότι το όνομα που έχει δώσει στο προφίλ αυτό είναι «Unexpected Blessings» όπου οι διαδικτυακοί της φίλοι ξεπερνούν τις 211 χιλιάδες.


https://www.instagram.com/p/CYzODYClqqs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Jenny και η οικογένειά της κάνουν συχνά ταξίδια και δραστηριότητες εντός και εκτός σπιτιού. Από τις πιο ιδιαίτερες φωτογραφίες που δημοσιεύει είναι αυτές με όλα τα μέλη της οικογένειάς. Τα πέντε αδέρφια έχουν μικρή διαφορά ηλικίας και από τις αναρτήσεις της 32χρονης μητέρας φαίνεται να είναι πολύ αγαπημένα μεταξύ τους.

Τα πέντε παιδιά ποζάρουν μαζί χαμογελαστά στον φωτογραφικό φακό, ενώ απολαυστικές είναι και οι φωτογραφίες που φοράνε ασορτί ρούχα.


https://www.instagram.com/p/Ccn2IcirRkU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα τρία κορίτσια και τα δύο αγόρια έχουν εξοικειωθεί με τον φωτογραφικό φακό και πλέον γυρίζουν μαζί με τους γονείς τους και απολαυστικά βίντεο που δημοσιεύουν και στο TikTok όπως είναι το παρακάτω.


https://www.instagram.com/reel/CcI-ZAhJFRY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μερικές ακόμα από τις πιο ιδιαίτερες φωτογραφίες τους είναι αυτές που τραβάνε συχνά ως παράδοση και δείχνουν γονείς και παιδιά να αγκαλιάζονται και να σχηματίζουν με τα σώματά τους μία καρδιά.


https://www.instagram.com/p/CZm3lCylLZ-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Jenny Ashbay στο προφίλ της στο Instagram στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved