Τρίδυμα: Μαμά δημοσιεύει υπέροχες φωτογραφίες των τριών μηνών μωρών της

Τα χαριτωμένα τρίδυμα έχουν το δικό τους προφίλ στο Instagram και είναι γεμάτο με υπέροχες φωτογραφίες.

Τρίδυμα: Μαμά δημοσιεύει υπέροχες φωτογραφίες των τριών μηνών μωρών της

Instagram / the_brown_triplets

Η Kyrsten Brown και ο σύζυγός της, Dayne, έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον περασμένο Απρίλη. Τα τρίδυμα μωρά τους, δύο κορίτσια και ένα αγόρι, γεννήθηκαν στις 14 Απριλίου. Η νεαρή μητέρα έχει δημιουργήσει ένα Instagram προφίλ αποκλειστικά για τα τρία μωρά όπου και δημοσιεύει τις φωτογραφίες τους.

Τα τρίδυμα είναι μόλις τριών μηνών και έχουν ήδη σχεδόν 1.000 ακολούθους και σχεδόν 60 αναρτήσεις. Η Kyrsten συχνά να ντύνει ασορτί και τα φωτογραφίζει πότε ξύπνια και πότε στον ύπνο τους.

https://www.instagram.com/p/CgNTFXFPIPP

Τα τρίδυμα μωράκια ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό - Υπέροχες φωτογραφίες

Στον συγκεκριμένο λογαριασμό, η νέα μαμά δημοσίευε φωτογραφίες ήδη από την περίοδο της εγκυμοσύνης της, όταν και δημιούργησε το προφίλ. Λίγο πριν τον τοκετό, μοιραζόταν φωτογραφίες με την ολοένα και πιο φουσκωμένη κοιλίτσα της, ενώ η πρώτη ανάρτηση με τα μωρά της είναι η παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/CclzrKfvnqZ

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τις τελευταίες δύο ημέρες. Προς το παρόν, λοιπόν, καλωσορίστε τα μωρά:

A: Polly Aida Brown

B: Baskyn Boyd Brown

C: Jaymes Kailey Brown

Γεννήθηκαν στις 19/4/22

Μαμά, μπαμπάς και μωρά χαίρουμε άκρας υγείας και προσπαθούμε να απολαύσουμε την κάθε στιγμή με τα μικρά μας αγγελάκια»

Δείτε τις απίθανες φωτογραφίες που δημοσιεύει η Kyrsten με τα μωρά της στην gallery που ακολουθεί.

Τρίδυμα: Ποιες οι πιθανότητες σύλληψης;

Σύμφωνα με το US Department of Health & Human Services, οι πιθανότητες δίδυμης κύησης έχουν αυξηθεί κατά 75% περίπου σε σχέση με το 1980, ενώ τα ποσοστά τρίδυμης κύησης φαίνεται να έχουν αυξηθεί ακόμα παραπάνω.

Είκοσι χρόνια πριν η συχνότητα των τρίδυμων κυήσεων ήταν 1 στις 9.000, σύμφωνα με έρευνες. Τα τελευταία χρόνια αυτό έχει αλλάξει και παρατηρείται ραγδαία αύξηση των πολύδυμων κυήσεων γενικότερα, με τις τρίδυμες κυήσεις να έχουν αυξηθεί σε μεγάλο ποσοστό. Σε αυτό συντελούν οι μέθοδοι υποβοηθούμενης παραγωγής και η αύξηση των περιστατικών εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Σύμφωνα με έρευνες, περισσότερες πιθανότητες να γεννήσουν δίδυμα και τρίδυμα έχουν οι γυναίκες που διανύουν τη δεκαετία των 30 ή έχουν πολύδυμες κυήσεις στην οικογένεια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved