Απίθανες φωτογραφίες νεογέννητων μωρών σε ευφάνταστες πόζες

Αυτές οι φωτογραφίες νεογέννητων μωρών σε διαφορετικές πόζες θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

Απίθανες φωτογραφίες νεογέννητων μωρών σε ευφάνταστες πόζες
instagram /dlucenewborn

Οι φωτογραφίες με νεογέννητα μωρά είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στο διαδίκτυο.

Οι ίδιοι οι γονείς αναρτούν τις ξεχωριστές αυτές φωτογραφίες των παιδιών τους ενώ και οι φωτογράφοι που είναι ειδικοί στο συγκεκριμένο είδος, δημοσιεύουν τη δουλειά τους στα social media.

Και μπορεί στη χώρα μας να μην αποφασίζουν τα ζευγάρια να κάνουν μια επαγγελματική φωτογράφιση του νεογέννητου μωρού τους, στο εξωτερικό ωστόσο, η νοοτροπία είναι διαφορετική.

Το μοτίβο της φωτογράφισης

Στις περισσότερες φωτογραφίσεις νεογέννητων, τα μωράκια είναι τυλιγμένα με μαλακές κουβέρτες μέσα σε καλάθι, μαξιλάρι,μικρό καναπέ, φορώντας στο κεφαλάκι σκουφάκια ή κορδέλα (ανάλογα με το φύλο του μωρού).

Κι αν αναρωτιέστε γιατί σχεδόν σε όλες τα μωρά κοιμούνται, η απάντηση είναι απλή: οι φωτογράφοι επιλέγουν να τα φωτογραφίζουν αφού έχουν θηλάσει ή πιει το γάλα τους κι είναι έτοιμα να κοιμηθούν.Ορισμένοι γονείς θεωρούν ότι δεν είναι σωστό να υποβάλλεται το μωρό σε αυτή τη διαδικασία, καθώς είναι πάρα πολύ μικρό. Ωστόσο, οι επαγγελματίες του είδους εξηγούν ότι μια επαγγελματική και δη καλλιτεχνική φωτογράφηση μωρού, δεν είναι όπως οι κλασικές και ότι προτεραιότητά τους είναι πάντα το νεογέννητο.

Φυσικά τον πρώτο λόγο έχουν οι γονείς οι οποίοι μετά και τις προτάσεις του φωτογράφου θα αποφασίσουν πώς θα γίνει η φωτογράφιση.

Θα είναι αστεία, κλασική, με διαφορετικά ρούχα, με ή χωρίς αξεσουάρ; Μάλιστα ανάλογα με το concept της φωτογράφισης στήνεται και ένα μικρό σκηνικό γύρω από τα βρέφη που τις περισσότερες φορές κοιμούνται και σπάνια έχουν ανοιχτά τα μάτια τους.

Εμείς βρήκαμε στο Instagram φωτογραφίες νεογέννητων μωρών σε απίθανες πόζες και με ευφάνταστες στολές.

Δείτε τις στη gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Ιnstagram/dlucenewborn

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved