Φωτογράφος απαθανατίζει νεογέννητα που κοιμούνται – 14 τρυφερές φωτογραφίες

Η Jelena φωτογραφίζει  νεογέννητα μωρά και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Εμείς διαλέξαμε τις δέκα αγαπημένες μας φωτογραφίες.

Φωτογράφος απαθανατίζει νεογέννητα που κοιμούνται – 14 τρυφερές φωτογραφίες
Instagram / jelena_komarova

Η Jelena είναι επαγγελματίας φωτογράφος που ασχολείται με τη φωτογράφιση νεογέννητων. Η φωτογραφία μπήκε στην ζωή της λίγο μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της.

«Ασχολήθηκα με τη φωτογραφία λόγω της αγάπη μου για τα μωρά. Αυτό έγινε αμέσως μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης μου» αναφέρει η φωτογράφος στην προσωπική της ιστοσελίδα. «Είναι το δεύτερο παιδί μου και ξέρω καλά πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα παιδιά όπως και το πόσο σημαντικό είναι να κρατάς αυτές τις μνήμες».

Οι περισσότερες φωτογραφίες της Jelena είναι τραβηγμένες στο στούντιό της. Χρησιμοποιεί υφάσματα σε ανοιχτόχρωμα χρώματα, αξεσουάρ και άλλα props και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

https://www.instagram.com/p/Cf31JmOP1An

Στις περισσότερες φωτογραφίες τα νεογέννητα κοιμούνται, όπως άλλωστε συνηθίζεται σε αυτού του είδους τις φωτογραφίσεις. Γενικά, η φωτογράφιση νεογέννητων γίνεται λίγες μέρες μετά τον τοκετό και οι γονείς καλό είναι να έχουν φροντίσει ώστε η ώρα της φωτογράφισης να συμπέσει με την ώρα που θα κοιμάται το μωρό, ενώ σημαντικό είναι το μωρό να έχει φάει για να είναι όσο το δυνατόν πιο ήρεμο.

Οι φωτογραφίες της Jelena που ξεχωρίσαμε - Τα πιο γλυκά νεογέννητα

Η Jelena δημοσιεύει αρκετές από τις φωτογραφίες της και στο προφίλ της στο Instagram. Μέχρι και σήμερα έχει δημοσιεύσει πάνω από 470 φωτογραφίες και οι ακόλουθοί της ξεπερνούν τις 30 χιλιάδες.

Στις περισσότερες τα μωρά φωτογραφίζονται μόνα τους στον φακό, ενώ σε άλλες μαζί με τους γονείς τους που τα έχουν αγκαλιά. Η κάθε ανάρτησή της συγκεντρώνει εκατοντάδες likes, και όχι άδικα όπως θα διαπιστώσετε και εσείς.

https://www.instagram.com/p/CgJ8Ycjsv2b

Στην gallery που ακολουθεί έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις αγαπημένες μας φωτογραφίες. Απολαύστε τις.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved