Μωρά φωτογραφίζονται στο δωμάτιο του μαιευτηρίου - Φωτογραφίες μίνιμαλ και πολύ ιδιαίτερες

Τα στιγμιότυπα απαθανάτισε η φωτογράφος Έβελιν.

Μωρά φωτογραφίζονται στο δωμάτιο του μαιευτηρίου - Φωτογραφίες μίνιμαλ και πολύ ιδιαίτερες
Insatgram / fotografie_eweliny

Η Έβελιν είναι φωτογράφος και μητέρα δύο αγοριών. Η φωτογραφία ήταν ανέκαθεν μία από τις αγαπημένες τις ασχολίες, την οποία και έκανε επάγγελμα μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της. Εξειδικεύεται στις φωτογραφίες μωρών και ιδιαίτερα στις φωτογραφίες νεογέννητων τα πρώτα εικοσιτετράωρα μετά τον τοκετό.

Οι φωτογραφίσεις γίνονται συνήθως στα σπίτια των οικογενειών, καθώς προτιμά το φυσικό περιβάλλον από το στούντιο, ενώ έχει δημιουργήσει και ένα ξεχωριστό project, το Project 48, το οποίο φορά τις φωτογραφίσεις που γίνονται μέσα στο μαιευτήριο σε διάστημα δύο ημερών (48 ωρών, εξού και η ονομασία) μετά τη γέννηση του μωρού.

«Έχω περπατήσει στους διαδρόμους αυτών των νοσοκομείων δεκάδες φορές. Κι όμως, κάθε φορά νιώθω την ίδια συγκίνηση γιατί κάθε οικογένεια είναι διαφορετική και μοναδική» αναφέρει.

Φωτογράφηση μωρού στο μαιευτήριο – Η ιδιαίτερες φωτογραφίες της Έβελιν

Οι φωτογραφίες της Έβελιν ξεχωρίζουν για την απλότητα και τη φυσικότητά τους. Στις φωτογραφίσεις δεν χρησιμοποιεί περίεργα σκηνικά, ρούχα και props. Αντίθετα, εστιάζει στο φυσικό περιβάλλον, τον φυσικό φωτισμό και τα ίδια τα μωρά.


https://www.instagram.com/p/Cd_WolcMf-P/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η φωτογράφος δίνει προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια και αυτό είναι που κάνει τη διαφορά στις φωτογραφίες. Φωτογραφίες ιδιαίτερες και μίνιμαλ που συνθέτουν την αρχή του φωτογραφικού άλμπουμ του μωρού.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες μωρών στο μαιευτήριο στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved