Ασπρόμαυρες φωτογραφίες αποτυπώνουν τα τρυφερά στιγμιότυπα του τοκετού

Φωτογραφίες από μία βραβευμένη φωτογράφο γέννας.

Ασπρόμαυρες φωτογραφίες αποτυπώνουν τα τρυφερά στιγμιότυπα του τοκετού
Instagram / katekennedybirthphotography

Η Kate Kennedy είναι επαγγελματίας φωτογράφος τοκετού και η παρακάτω φωτογραφία της βραβεύτηκε ως μία από τις καλύτερες φωτογραφίες γέννας για το 2021.

Μία μαμά έχει μόλις φέρει στον κόσμο το μωρό της. Το κρατά στα χέρια της, κοντά στο πρόσωπό της, και η έκφραση ανακούφισης, χαράς και συγκίνησης έκαναν τη φωτογραφία αυτή να ξεχωρίσει.

aspromaures fotografies toketou 11

Η Kate είναι μητέρα πέντε παιδιών και θεωρεί τον τοκετό μία από τις πιο εκπληκτικές εμπειρίες που μπορεί να ζήσει μία γυναίκα. «Χρειάζεται κουράγιο, δύναμη και γενναιότητα» αναφέρει χαρακτηριστικά. Στον επαγγελματικό της λογαριασμό στο Instagram αναρτά στιγμιότυπα από τις δεκάδες γέννες που έχει παρευρεθεί, φωτογραφίες υπέροχες και καθηλωτικές μία προς μία.

Από τις πιο ιδιαίτερες είναι οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες του portfolio της. Αποτυπώνουν το μεγαλείο της στιγμής, την τρυφερότητα, τη χαρά, τη συγκίνηση. Μαμάδες που μόλις έχουν φέρει στον κόσμο το μωρό τους, το κρατούν για πρώτη φορά αγκαλιά. Κλαίνε, γελούν, εκφράζουν ό,τι αισθάνονται με όποιον τρόπο μπορούν.


https://www.instagram.com/p/B6MKgxonBmJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Kate είναι μία από τις πολλά υποσχόμενες φωτογράφους τοκετού στο εξωτερικό και οι φωτογραφίες της έχουν κινήσει το ενδιαφέρον όσων ασχολούνται με το συγκεκριμένο είδος φωτογραφίας. Στο επαγγελματικό της προφίλ έχει αναρτήσει πάνω από 650 φωτογραφίες, η κάθε μία ιδιαίτερη για έναν διαφορετικό λόγο.


https://www.instagram.com/p/B8QGZXgHUw6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εμείς ανατρέξαμε στο Instagram account της και συγκεντρώσαμε τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε. Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved