Μωράκια ποζάρουν στον φακό με σκουφάκια και πουλόβερ (εικόνες)

Μωράκια στο απόλυτο #wintermood.

Μωράκια ποζάρουν στον φακό με σκουφάκια και πουλόβερ (εικόνες)
Instagram / alexismaymcmullin

Διανύουμε τις τελευταίες μέρες του Νοεμβρίου, η θερμοκρασία έχει πέσει και μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα.

Γονείς και επαγγελματίες φωτογράφοι απαθανατίζουν μωράκια με τα χειμερινά τους και εμείς λιώνουμε με τις φωτογραφίες τους.

Οι φωτογραφίες της μαμάς Alexis May

Η Alexis May McMullin είναι έχει αδυναμία στη φωτογραφία, τα έντονα χρώματα και την κόρη της. Η μικρή Penny γεννήθηκε στις 1 Ιουλίου του 2020 και είναι ένα χαριτωμένο κοριτσάκι με κόκκινα μαλλιά και ένα γλυκό χαμόγελο. Από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες που μπορει κανείς να δει στο προφίλ της νεαρής μητέρας είναι αυτές στις οποίες η κόρη της φοράει σκουφάκι και πουλόβερ.

fotografies mwra me xeimwniatika 7

Οι διαδικτυακοί της φίλοι ξεπερνούν τις 163 χιλιάδες στο Instagram και όπως ήταν αναμενόμενο, η κάθε φωτοραφία με το κοριτσάκι συγκεντρώνει χιλιάδες likes.

Τα αδερφάκια Leo και Macey

Ο Leo και η MaCey είναι δύο αδερφάκια που κάνουν θραύση στο διαδίκτυο. Η μαμά τους έχει δημιουργήσει το Instagram account @liked.by.leo στο οποίο ανεβάζει απίθανες φωτογραφίες τους και όλες έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: τα γήινα χρώματα και την μίνιμαλ αισθητική. Η συντριπτική πλειοψηφία των ρούχων που έχει επιλέξει για τον γιο και την κόρη της είναι είτε μπεζ, είτε καφέ, είτε λευκά. Το ίδιο και τα σκηνικά.

fotografies mwra me xeimwniatika 4

Η φωτογράφος Eweliny

Η Εweliny είναι επαγγελματίας φωτογράφος που εξειδικεύεται σε φωτογραφίες νεογέννητων και οικογενειών. Οι φωτογραφίες της είναι απλές, αληθινές και συνήθως τραβηγμένες στο σπίτι της κάθε οικογένειας.

fotografies mwra me xeimwniatika 9

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες μωρών με σκουφάκια και πουλόβερ στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved