Μετά τον τοκετό - Φωτογραφίες και το μήνυμα μιας μαμάς (εικόνες)

Μετά τον τοκετό - Φωτογραφίες και το μήνυμα μιας μαμάς (εικόνες)

Η Chelsi Eiselstein είναι γνωστή στο Instagram με το όνομα "Raising wolvess" και είναι μαμά τεσσάρων παιδιών. Μάλιστα πρόσφατα έφερε στον κόσμο το τέταρτο μωρό της και οι φωτογραφίες της με το μικρό της αγγελούδι είναι το κάτι άλλο.


https://www.instagram.com/p/CVs9krPPKna/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Την ακολουθούν πάνω από 59 χιλιάδες χρήστες στο Instagram και αυτό που λατρεύουν σε αυτή είναι ο ρεαλιστικός τρόπος που δείχνει την καθημερινότητά της.

Πρόσφατα χειροκροτήθηκε για την όμορφη ανάρτηση που έκανε δείχνοντας το σώμα της μετά τον τοκετό και το απίθανο σχόλιο που τη συνόδευσε.

Φουσκωμένη κοιλιά, παραπανίσια κιλά, εσώρουχα λεχώνας είναι εκείνα που έδειξε και τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες που την ακολουθούν, έκαναν διθυραμβικά σχόλια.

Διαβάστε το σχόλιό της και δείτε τις φωτογραφίες της στο τέλος του άρθρου.

"Όταν σε πονάει να κάθεσαι, το στήθος σου έχει φουσκάλες και το γάλα ρέει, δεν κοιμάσαι και νιώθεις ότι το σώμα σου μόλις πήγε στον πόλεμο.

Είναι οι πάνες και τα μπιμπερό. Είναι τα νέα σημάδια και το χαλαρό δέρμα. Οι μανιασμένες ορμόνες που φέρνουν τα πάνω κάτω στα συναισθήματά σου. Δεν υπάρχει πια εκείνη η «λάμψη της εγκυμοσύνης», υπάρχουν απλώς κουρασμένα μάτια και άνθρωποι που αναρωτιούνται πότε και πώς θα χάσεις το βάρος που απέκτησες κατά τη διάρκεια που ανέθρεφες το μωρό σου. Δεν είναι λαμπερό. Δεν είναι η τέλεια εικόνα ή που να αξίζει στο Instagram. Αλλά είναι αληθινή.

Έτσι είναι μια γυναίκα μετά τον τοκετό".

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved