Κλέλια Πανταζή: Η απίθανη φωτογραφία του συζύγου της με τον γιο τους

Μπαμπάς και γιος κοιμούνται αγκαλιά και η Κλέλια Πανταζή απαθανατίζει το τρυφερό αυτό στιγμιότυπο. 

Κλέλια Πανταζή: Η απίθανη φωτογραφία του συζύγου της με τον γιο τους

Η Κλέλια Πανταζή διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. Η πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής ήθελε ανέκαθεν να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, ένα όνειρο που πραγματοποίησε στο πλευρό του Λευτέρη Τσάκαλου.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018 και μετά από ενάμιση χρόνο, στις 08 Δεκεμβρίου του 2019 γεννήθηκε ο γιος τους.

Ο μικρός Μιχαήλ-Άγγελος είναι σήμερα έξι μηνών και είναι η πρώτη προτεραιότητα για την Κλέλια Πανταζή. Η διάσημη μαμά ανεβάζει αρκετά συχνά φωτογραφίες τους στο Instagram, δείχνοντάς μας τις δραστηριότητες που κάνουν παρέα: μαγειρεύουν, παίζουν, κάνουν βόλτες. Όπως μας είχε εκμυστηρευτεί και στο Mothersblog.gr, απολαμβάνει την παρέα του γιου της και της αρέσει να δοκιμάζει να κάνει διάφορα πράγματα μαζί του στην καθημερινότητά της.

Όλες οι φωτογραφίες τους «ξεχειλίζουν» από αγάπη και τρυφερότητα και είναι άκρως απολαυστικές. Πριν από δύο μέρες, η αθλήτρια και Ολυμπιονίκης, ανέβασε μία ακόμα υπέροχη φωτογραφία. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής δεν είναι μόνο ο γιος της, αλλά και ο σύζυγός της, Λευτέρης Τσάκαλος. Μπαμπάς και γιος κοιμούνται αγκαλιά και η Κλέλια Πανταζή τους απαθανάτισε με τον φωτογραφικό της φακό.

Δείτε την υπέροχη φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: @klelia_pantazi

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved