Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η φανταστική φώτο της κόρης της από το Πόρτο Χέλι

Καλοκαιρινή, οικογενειακή απόδραση για την γλυκιά παρουσιάστρια.

 

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η φανταστική φώτο της κόρης της από το Πόρτο Χέλι

Πληθαίνουν οι αναρτήσεις πολλών γνωστών Ελλήνων celebrities από τις καλοκαιρινές τους αποδράσεις. Για ορισμένους οι διακοπές έχουν ξεκινήσει - δες 'Ελλη Κοκκίνου που βρέθηκε στη Μήλο- ενώ άλλοι εκμεταλλεύονται τα Σαββατοκύριακα για να βρεθούν σε αγαπημένους προορισμούς.

Μεταξύ αυτών και η Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία λατρεύει το Πόρτο Χέλι που επισκέπτεται συχνά. Η γλυκιά μανούλα, που στις 19 Μαίου έφερε στον κόσμο τον γιο της, δημοσίευσε σε Insta Story φωτογραφία της κόρης της Μαίρης με φόντο τη θάλασσα γνωστοποιώντας με αυτό τον τρόπο πού απόλαυσε ημέρες δροσιάς.

Η μικρή έχει μαζεμένα ψηλά τα μαλλιά της και περπατάει αμέριμνη ενώ η μαμά της τη φωτογραφίζει.

kori floridas

Δεν ήταν όμως η μοναδική φωτογραφία που δημοσίευσε η Φλορίντα Πετρουτσέλι. Στη δεύτερη η ίδια απολαμβάνει το δροσερό νερό της πισίνας χαμογελώντας στο φακό.

florida

Φωτογραφίες και βίντεο δημοσίευσε και ο σύζυγός της, Άρης Γούτος στον δικό του προσωπικό λογαριασμό στο Instagram. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, η κόρη του έχει τρυπώσει στο ρηλάξ του αδερφού της, τον κρατά στην αγκαλιά της ενώ στο πλευρό τους βρίσκονται η μαμά και ο παππούς.

florida petroutseli porto heli 1
florida petroutseli porto heli 2

Όπως έχει αποκαλύψει, μέσα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να επανέλθει στα κιλά της . Αυτό το διαπιστώσαμε τόσο στην τηλεοπτική της εμφάνιση στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου όσο και από αναρτήσεις που κάνει τελευταία με το μωρό.

H ίδια και ο σύζυγός της Άρης Γούτος είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένοι που η οικογένειά τους μεγάλωσε ενώ δεν είναι λόγοι που τη ρωτούν - από τώρα - αν σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού.

«Προς το παρόν όχι. Ο άντρας μου (Άρης Γούτος) λέει δεν υπάρχει πιθανότητα, δεν θα σε ρωτήσω. Θέλει τρίτο παιδί. Εγώ προς το παρόν δεν το σκέφτομαι. Σκέφτομαι όμως, ότι μπορεί σε 5-6 χρόνια που θα έχουν μεγαλώσει αυτά να ξανανιώσω την ανάγκη να έχω ένα μωράκι μικρό»!, είχε πει στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Στη gallery που ακολουθεί δείτε όμορφες στιγμές της γλυκιάς παρουσιάστριας με τα παιδιά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved