Φαίη Σκορδά: Καλοκαιρινά παιχνίδια με τους γιους της στην πισίνα (pics)

Το καλοκαίρι για τα παιδιά άρχισε!

Φαίη Σκορδά: Καλοκαιρινά παιχνίδια με τους γιους της στην πισίνα (pics)

Οι καλοκαιρινές διακοπές άρχισαν για τα παιδιά της Φαίης Σκορδά και όπως φαίνεται τα παιχνίδια στο νερό ξεκίνησαν με τον πιο εορταστικό τρόπο.

Τα σχολεία έκλεισαν την Παρασκευή και η όμορφη παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 απολαμβάνει περισσότερο τα αντράκια της, καθώς το πρόγραμμά τους θα είναι πιο ελεύθερο τώρα που δεν υπάρχουν σχολικές υποχρεώσεις. Βέβαια δεν μπορούμε να πούμε ακόμη το ίδιο και για τη Φαίη Σκορδά που συνεχίζει να μας καλημερίζει από το πόστο της.

Παρόλα αυτά το Σαββατοκύριακό της ήταν εξολοκλήρου αφιερωμένο στους γιους της Γιάννη και Δημήτρη που του «έδωσαν και κατάλαβε» στην πισίνα. Οι δυο τους πήραν τα νεροπίστολά τους και άρχισαν τις βουτιές και τα παιχνίδια. Όπως ήταν φυσικό η μαμά Φαίη δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας μας πώς γιόρτασαν οι γιοι της τη λήξη της σχολικής χρονιάς και την έναρξη ενός συναρπαστικού καλοκαιριού.

Οι καλοκαιρινές διακοπές με τη μαμά και τον μπαμπά

Τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και ο Γιώργος Λιάγκας αφιερώνουν εξίσου χρόνο στα παιδιά τους και δη το καλοκαίρι που και οι δύο βρίσκονται μακριά από την τηλεόραση, δημιουργώντας όμορφες αναμνήσεις για εκείνα.

Τα παιδιά λατρεύουν τη θάλασσα, κάτι που τους κληροδότησε ο μπαμπάς τους που είναι εξίσου λάτρης της θάλασσας και δεν σταματά το κολύμπι ούτε κατά τους χειμερινούς μήνες.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα παιδιά θα μοιράσουν τις μέρες τους και θα μας χαρίσουν απολαυστικές στιγμές οι διάσημοι γονείς τους μέσα από τα social media όπως έκαναν πέρυσι.

Πριν δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Φαίη Σκορδά από τα παιχνίδια στην πισίνα με τα νεροπίστολα, θα θέλαμε να σας θυμίσουμε τη θεαματική βουτιά που είχε κάνει πέρυσι με τους γιους της τρελαίνοντας το Instagram.


https://www.instagram.com/p/B0vTCFzl06E/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Nα! Τέτοιες βουτιές θέλουμε να δούμε και φέτος!

Swipe up για να δείτε τις φωτογραφίες της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved