Βαλέρια Λάτσιου: Έτσι όπως δεν την έχετε δει ποτέ ξανά (pics)

Είναι μια κούκλα και αυτό μπορεί να ανακαλύψει κάποιος αμέσως μόλις δει τη Βαλέρια Λάτσιου.

Βαλέρια Λάτσιου: Έτσι όπως δεν την έχετε δει ποτέ ξανά (pics)

Ε λοιπόν, αυτό το κορίτσι θα μας τρελάνει. Κάθε λίγο και λιγάκι αλλάζει τη φωτογραφία της στο προφίλ της στο Instagram και εμείς απλά κάθε φορά διαπιστώνουμε πόσο όμορφη είναι και πόσο τελικά μοιάζει στη μαμά της Ελένη.

Αν δείτε φωτογραφίες της μελαχρινής Ελένης στα πρώτα χρόνια της καριέρας της και τη φωτογραφία που για παράδειγμα έχει αυτή τη στιγμή στο προφίλ της η Βαλέρια Λάτσιου, θα ανακαλύψετε πως μαμά και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Τελικά είχε δίκιο που έλεγε ότι η Βαλέρια είναι το μόνο παιδί που της μοιάζει τόσο πολύ.

Όλα όσα ξέρουμε για τη Βαλέρια μέχρι στιγμής

Η αλήθεια είναι ότι έχει αρκετά χαρακτηριστικά του αδερφού της Άγγελου Λάτσιου καθώς της αρέσει πολύ να σερφάρει στο Internet, να περνά χρόνο στο Instagram και να αλλάζει τη φωτογραφία του προφίλ της ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Αυτό άλλωστε το έχουμε γράψει ξανά στο παρελθόν. Δεν πέρασε ένας μήνας από την τελευταία φορά που άλλαξε τη φωτογραφία της και να που πάλι έκανε την έκπληξη. Τόσες αλλαγές στη φωτογραφία προφίλ δεν έχει κάνει ούτε ο Άγγελος Λάτσιος που είναι αρκετά ενεργός στα social media και οι αναρτήσεις του γίνονται viral.

Όπως βλέπετε άλλαξε για ακόμη μια φορά τη φωτογραφία του προφίλ της, εκπλήσσοντάς μας ευχάριστα! Όπως βλέπετε έχουμε κρύψει τα χαρακτηριστικά της (είναι ίδια η Ελένη) όμως μπορείτε να καταλάβετε πόσο κούκλα είναι!

baleria latsiou

Όσον αφορά το χαρακτήρα της μεσαίας της κόρης, η παρουσιάστρια έχει αναφερθεί πολλές φορές στη Βαλέρια και όπως μας έχει αποκαλύψει, έχει πάρει πολλά στοιχεία του χαρακτήρα της.

«Η αλήθεια είναι ότι η Βαλέρια έχει πάρει πολλά στοιχεία του χαρακτήρα μου. Φαινότανε από μικρό και τώρα που μεγαλώνει… ακόμα πιο πολύ!» είπε χαρακτηριστικά πριν μερικά χρόνια κατά τη διάρκεια εκπομπής της.

Η Βαλέρια λοιπόν μεγαλώνει και μοιάζει εντός και εκτός όλο και περισσότερο στη μαμά της. Λέτε να ακολουθήσει άραγε τα βήματά της σε επαγγελματικό επίπεδο;

Προς το παρόν, η κόρη της παρουσιάστριας απολαμβάνει την εφηβεία όπως κάθε άλλο κορίτσι της ηλικίας της και οι φώτο που έχουν μοιραστεί μαζί μας οι γονείς το αποδεικνύουν.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει οι γονείς της στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved