Τζένη Θεωνά: Δείτε τι έκανε ο γιος της στην παιδική χαρά και ήταν ψύχραιμη

Τα περισσότερα παιδιά κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Τζένη Θεωνά: Δείτε τι έκανε ο γιος της στην παιδική χαρά και ήταν ψύχραιμη

Η Τζένη Θεωνά είναι από τις νέες μαμάδες που μας δείχνει πολύ συχνά τα κατορθώματα του γιου της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο Αρίωνας, που έγινε ενός έτους, τον περασμένο Απρίλιο είναι ένα χαριτωμένο αγοράκι που λατρεύει τα σκυλιά της οικογένειας και φυσικά τις βόλτες στην παιδική χαρά ή στο πάρκο με το σούπερ αυτοκίνητό του.


https://www.instagram.com/p/B_p6Y6bBmsz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είναι στην ηλικία που του αρέσει να εξερευνά νέα πράγματα εντός και εκτός σπιτιού και αυτό σημαίνει ένα πράγμα για τους γονείς : συνεχή εγρήγορση!

Η γλυκιά ηθοποιός πάντως απολαμβάνει και με το παραπάνω κάθε στιγμή με τον μοναχογιό της όπως διαπιστώνουμε από τις αναρτήσεις που κάνει στα social media.

Η χθεσινή μέρα δεν είχε μπάνιο στη θάλασσα, όμως ο μικρός δεν στερήθηκε τη βόλτα του. Απεναντίας πήγε στην παιδική χαρά και ήταν όλη …δική του.

Ωστόσο η τσουλήθρα φαίνεται ότι ήταν η πιο διασκεδαστική απ΄ όλα τα παιχνίδια αφού όχι μόνο έκανε αλλά προσπάθησε να την ανέβει κι ανάποδα!


https://www.instagram.com/p/CB_I1n_hrEv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

'Οσοι έχουν παιδιά γνωρίζουν από πρώτο χέρι πόσο ενθουσιάζονται να ανεβαίνουν με αυτό τον τρόπο την τσουλήθρα αγνοώντας τον κίνδυνο να πέσουν και παρά τις προειδοποιήσεις των γονιών.

Με το που ανέβασε η Τζένη Θεωνά τη φωτογραφία του γιου της να ανεβαίνει ανάποδα την τσουλήθρα πολλοί χρήστες σχολίασαν αυτή την αγαπημένη συνήθεια των παιδιών.

«Καλυτερο κι απο ταμπλετ να προσπαθει να ανεβει αναποδα τσουληθρα. 3 ωρες απασχολημενο τουλαχιστον»,

«Αστα να πάνε…», ήταν μερικά μόνο από τα σχόλια στο Instagram.

Πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η όμορφη ηθοποιός ανεβάζει στα social media φανταστικές φωτογραφίες με τον γιο της. Πάρτε μια γεύση στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved