Φλορίντα Πετρουτσέλι: Νέα φώτο με τον γιο της - Απλά θα λιώσετε (pics)

Μια πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Νέα φώτο με τον γιο της - Απλά θα λιώσετε (pics)

Μια ιδιαίτερα ευτυχισμένη περίοδο διανύει η Φλορίντα Πετρουτσέλι μετά και την απόκτηση του δεύτερου παιδιού της.

Η γλυκιά παρουσιάστρια γέννησε στις 19 Μαΐου ένα υγιέστατο αγοράκι ενώ δύο χρόνια πριν είχε φέρει στον κόσμο την κόρη της Μαίρη.Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Άρης Γούτος είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένοι που η οικογένειά τους μεγάλωσε.

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει δημοσιεύσει ορισμένες φωτογραφίες με τον γιο της όπως αυτή που είναι στο σαλόνι του σπιτιού της έχοντας τον αγκαλιά όπως και την κόρη της.


https://www.instagram.com/p/CAuJKYwJzV1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η γλυκιά παρουσιάστρια, η οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα επανήλθε στα κιλά της, απολαμβάνει τις ήσυχες βόλτες με το μωρό ενώ έκανε πριν καιρό και την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ως καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.


https://www.instagram.com/p/CBS9g_DJfML/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εκεί μεταξύ άλλων απάντησε αν σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού. «Προς το παρόν όχι. Ο άντρας μου (Άρης Γούτος) λέει δεν υπάρχει πιθανότητα, δεν θα σε ρωτήσω. Θέλει τρίτο παιδί. Εγώ προς το παρόν δεν το σκέφτομαι. Σκέφτομαι όμως, ότι μπορεί σε 5-6 χρόνια που θα έχουν μεγαλώσει αυτά να ξανανιώσω την ανάγκη να έχω ένα μωράκι μικρό»!

Μέχρι τότε, η όμορφη μανούλα δεν χορταίνει τα χάδια και τις αγκαλιές με τον γιο της. Μάλιστα δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία μαζί του την οποία μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved