Τζένη Μπότση: Τη νέα τρυφερή φώτο της κόρης της πρέπει να τη δεις

Υπέροχη η φωτογραφία της!

Τζένη Μπότση: Τη νέα τρυφερή φώτο της κόρης της πρέπει να τη δεις

Αν και η ίδια είναι λάτρης των social media, οι φωτογραφίες και τα stories που έχει δημοσιεύσει με την κόρη της είναι λιγοστές. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που μόλις είδαμε τη νέα φωτογραφία της μικρούλας πριν από λίγο σπέυσαμε να τη μοιραστούμε μαζί σας και περισσότερο με όλους εσάς που δεν έχετε λογαριασμό στο Instagram.

Η μικρούλα όπως θα δείτε και εσείς έχετε μεγαλώσει αρκετά μιας και καταφέρνει να μείνει σε καθιστή θέση παίζοντας με ο,τιδήποτε της δοθεί στα χέρια. Η μικρούλα είναι επτά μηνών και σύμφωνα με τους ειδικούς θα πρέπει πλέον να έχει αρχίσει να τρώει στερεες τροφές, να στιφογυρίζει, να μπουσουλάει, να πηδάει πάνω κάτω όταν την κρατά κάποιος από τα χέρια, να χαλάει και να φτιάχνει έναν πύργο από τουβλάκια και φυσικά να χρησιμοποιεί τα χέρια της για να πιάσει τα παιχνίδια της, τα κλειδιά της, τα μαλλιά της μαμάς της και ό,τι άλλο βρει μπροστά της. Όπως για παράδειγμα το σακουλάκι με το μπισκότο που της έδωσε η μαμά της.

«Αυτό που χαίρομαι πιο πολύ απ´ όλα είναι ότι περνάμε καλά μαζί.... μας αρέσουν τα ίδια μέρη και αρχίσαμε να ψωνίζουμε και από τα ίδια μαγαζιά!!?? Σήμερα ήταν η πρώτη μας βόλτα στο κέντρο...», σχολίασε και συνέχισε... «Παίξαμε και στην επιστροφή μιλούσαμε για το πόσο ωραία παρέα κάνουμε!!! Η χαρά μου δεν περιγράφεται!!».

jennybotsi foto koris tis 6

Η Τζένη Μπότση και ο σύντροφός της Αλέξανδρος Μιχαλάς, έγιναν γονείς στις 18 Νοεμβρίου κάτω από άκρα μυστικότητα. Κανείς -πέρα από τους οικείους του ζευγαριού- δεν γνώριζε ότι η υπέροχη ηθοποιός θα γινόταν μανούλα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε φωτογραφία της κόρης της Τζένης Μπότση.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες της μικρής στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved