Πώς να απομακρύνετε αποτελεσματικά τους λεκέδες από ιδρώτα (vid)

Τώρα το καλοκαίρι ο λεκές στη μασχάλη από ιδρώτα είναι ο πιο συνηθισμένος.

Πώς να απομακρύνετε αποτελεσματικά τους λεκέδες από ιδρώτα (vid)

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε συνδέσει τον ιδρώτα με τα κίτρινα σημάδια στα ρούχα. Λεκέδες που είναι ορατοί σε ανοιχτόχρωμα αλλά και σε σκούρα ρούχα.

Το πρόβλημα είναι πιο έντονο σε όσους έχουν υπεριδρωσία. Υπολογίζεται ότι προσβάλλει το 2-3% του πληθυσμού ή 367 εκατοµµύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Η παθολογική αυτή κατάσταση µμπορεί να διαταράξει όλες τις πλευρές της ζωής του πάσχοντος (από την καριέρα και τις προσωπικές σχέσεις µμέχρι την συναισθηματική ευεξία και την αυτοεικόνα), επειδή προκαλεί πολύ ενοχλητικά συμπτώματα ακόμα κι όταν οι συνθήκες δεν το δικαιολογούν (το πιο χαρακτηριστικό είναι οι λεκέδες στα ρούχα, στις µμασχάλες). Για την αντιµετώπισή της υπάρχουν πολλοί τρόποι που εφαρμόζονται αναλόγως µε το περιστατικό.

Πώς λοιπόν απομακρύνουμε τους αντιαισθητικούς κίτρινους λεκέδες από τα ρούχα; 'Εχουμε και λέμε:

  • Γυρίστε τη μπλούζα από την ανάποδη και μουλιάστε τις περιοχές που έχουν κιτρινίσει λόγω ιδρώτα και αποσμητικού σε λευκό ξύδι. Αφήστε το ρούχο εκεί για 15 περίπου λεπτά και μετά τρίψτε τα σημεία απαλά με μία οδοντόβουρτσα. Πλύνετε τη μπλούζα σε κανονική πλύση στο πλυντήριο για να απομακρυνθούν τυχόν υπολείμματα πριν την ξαναφορέσετε.

Υπάρχει και άλλος αποτελεσματικός τρόπος. Δείτε ποιος είναι αυτός στο βίντεο που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved