Οι δίαιτες των πιο διάσημων μαμάδων του Hollywood! (Part 1)

Είσαι έγκυος, περιμένεις να γεννήσεις και έχεις ήδη αρχίσει να σκέφτεσαι ποια δίαιτα θα ακολουθήσεις για να χάσεις τα κιλά της εγκυμοσύνης;

Οι δίαιτες των πιο διάσημων μαμάδων του Hollywood! (Part 1)

Εδώ θα δεις τις δίαιτες μερικών από τις πιο διάσημες ξένες stars του Hollywood. Εσύ θα αποφασίσεις αν σου ταιριάζουν! Καλή επιτυχία!

Η δίαιτα της Miranda Kerr

DIAITES DIASIMON MAMADON 3

Γεμάτη θρεπτικές και υγιεινές τροφές είναι η δίαιτα που ακολούθησε το γνωστό top model, Miranda Kerr για να απαλλαχθεί από τα κιλά της εγκυμοσύνης. Αυτή είναι και η δίαιτα που θα ακολουθήσει αφότου γεννήσει το τρίτο της παιδάκι αφού πριν λίγες εβδομάδες ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι είναι και πάλι έγκυος. Η ίδια υποστήριξε σε συνέντευξή της «Αντί να κάνω δίαιτα στην οικογένειά μου, ξεκίνησα εγώ να εκτιμώ και να παθιάζομαι με το καλό και υγιεινό φαγητό. Υιοθέτησα τον κανόνα 80/20, δηλαδή 80% καλό και 20% επιεικώς καλό φαγητό». Πρόσθεσε δε ότι όλη τη μέρα πίνει ζεστό νερό με λεμόνι και αλκαλικό νερό, καθώς και τον χυμό από «noni», ένα φρούτο με θρεπτικά συστατικά, που εισάγει από τη γενέτειρα της, την Αυστραλία.

Η δίαιτα της Adriana Lima

DIAITES DIASIMON MAMADON 1

Αν και νέα μητέρα, το πρώην αγγελάκι της «Victoria Secret», Andrianna Lima, περπάτησε στο τελευταίο της catwalk, προκαλώντας θαυμασμό και απορία, για το πώς διατηρεί αυτό το καλοσχηματισμένο και αδύνατο σώμα. Σύμφωνα με την «Telegraph», αυτό συμβαίνει επειδή ακολούθησε πιστά τη δίαιτα «μόνο με υγρά» για 9 μέρες, πριν το σόου.
Ένα γαλόνι νερό τη μέρα για εννέα μέρες και μόνο πρωτεϊνούχα ποτά, τα οποία περιλαμβάνουν σκευάσματα με αυγό σε σκόνη. Δύο ημέρες πριν από το σόου, κατανάλωνε όσο χρειαζόταν ο οργανισμός της, ενώ στη συνέχεια (περίπου 12 ώρες πριν από το show), δεν ήπιε απολύτως τίποτα.

Αυτό δεν μοιάζει με μία υγιεινή δίαιτα, αλλά με μία express δίαιτα, καθώς είναι μαθηματικά σίγουρο ότι, μία τέτοια διατροφική επιλογή θα οδηγήσει σύντομα σε αβιταμίνωση, με ζαλάδες, ναυτία και εξάντληση να είναι τα πρώτα μόνο σημάδια από τα πολλά προβλήματα υγείας που θα ακολουθήσουν.

Η δίαιτα της Beyonce

DIAITES DIASIMON MAMADON 2

Η δίαιτα της λεμονάδας και αποτοξίνωσης έγινε δημοφιλής από την Beyonce Knowles μέσα από την εκπομπή της Oprah Winfrey όπου είχε πει σε συνέντευξή της ότι έκανε δίαιτα με λεμόνι, πιπέρι καγιέν και σιρόπι σφενδάμου για 15 ημέρες και έχασε (9 κιλά) σε δύο εβδομάδες.
Η διατροφή με λεμονάδα είναι εδώ και 50 χρόνια γνωστή. Αρχικά αναπτύχθηκε από Stanley Burroughs, είναι για να καθαρίσει το σώμα σας από τις τοξίνες, και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι η γρήγορη απώλεια βάρους. Ο κύριος λόγος αυτής της απώλειας βάρους είναι ότι αυτή η δίαιτα περιορίζει την πρόσληψη θερμίδων . Αυτή η δραματική μείωση σε θερμίδες έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια σημαντικού ποσοστού βάρους σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Τα λεμόνια είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες, βοηθούν στην αποτοξίνωση του σώματος. Είναι πολύ σημαντικό στην διατροφή σας τα εσπεριδοειδή όπως το λεμόνι, γκρέιπφρουτ, τα πορτοκάλια και τα ακτινίδια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved