Το πρώτο βράδυ που το μωρό της κοιμήθηκε, εκείνη φόρεσε αυτό (pics)

Η νέα μαμά κοιμήθηκε μετά απο πολύ καιρό

Το πρώτο βράδυ που το μωρό της κοιμήθηκε, εκείνη φόρεσε αυτό (pics)

Μια από τις μεγαλύτερες δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει μια γυναίκα αφού γίνει μητέρα είναι ο ύπνος και συγκεκριμένα, η έλλειψη του. Έτσι, δεν προκαλεί καμία έκπληξη η ευχαρίστηση που παίρνει όταν για πρώτη φορά το μωρό της κοιμάται καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας παρά τα απρόοπτα που μπορεί να συμβούν, πόσο μάλλον όταν αυτά είναι ξεκαρδιστικά.

Πιο συγκεκριμένα, μια νέα μανούλα μοιράστηκε με τους Διαδικτυακούς της φίλους την φωτογραφία που έβγαλε μετά από την πρώτη νύχτα που κοιμήθηκε κανονικά. Σε αυτήν απεικονίζεται η ίδια να φορά μια μπλούζα πάνω στην οποία απεικονίζονται δύο κλειστά βλέφαρα και μια λεζάντα γύρω τους που γράφει «όχι αρκετός ύπνος».

Φυσικά, πέρα από την ξεκούραση που της χάρισε αυτή η βραδιά, την έφερε αντιμέτωπη και με ένα γεγονός που στο παρελθόν (λόγω των μεταμεσονύχτιων θηλασμών του μωρού) δεν είχε βιώσει. Στην δημοσίευσή της εκείνη έγραψε «Το μωρό μου κοιμήθηκε για πρώτη φορά όλο το βράδυ και το στήθος μου κλαίει από τη χαρά του».

display

Και όλα αυτά επειδή το στήθος της δεν άντεξε το υπερβολικό γάλα που σωρεύτηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας. Δεν ξέρουμε αν είναι πιο αξιοσημείωτο το γεγονός ότι κοιμήθηκε ή το ότι η μπλούζα εξέφρασε ακριβώς αυτό που ένιωθε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved