Άγγελος Λάτσιος: Η αδυναμία που έχει για τη μικρή του αδερφή Μαρίνα και οι απίθανες φώτο τους

Ο καλύτερος μεγάλος αδερφός για την Μαρίνα (και τις άλλες μικρότερες αδερφές του).

Άγγελος Λάτσιος: Η αδυναμία που έχει για τη μικρή του αδερφή Μαρίνα και οι απίθανες φώτο τους

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι πολύ ενεργός στα social media. Ο μεγάλος γιος της Ελένης Μενεγάκη πολλές φορές μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του δείχνοντας στους followers του στιγμές από τη ζωή του και στιγμές που περνά με τις αδερφές του.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, έχει αναρτήσει πολλές φορές φωτογραφίες με τη Λάουρα και τη Βαλέρια, όμως περισσότερες φωτογραφίες έχει αναρτήσει με την πιο μικρή του αδερφή, Μαρίνα στην οποία κανείς μπορεί να καταλάβει ότι έχει ιδιαίτερη αδυναμία!

Ο Άγγελος Λάτσιος φροντίζει να περνά αρκετό χρόνο με την αδερφούλα του και το δείχνει κάθε φορά. Τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε μαζί της, είναι τούτες εδώ, που τους δείχνουν να κάνουν ρόδα.

«Παιδάκια μου ❤️❤️❤️❤️», σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη βλέποντας τα αγγελούδια της μαζί.

Όπως η παρουσιάστρια και ο Μάκης Παντζόπουλος, έτσι και ο Άγγελος Λάτσιος, έχει για ησυχαστήριό του, την Άνδρο. Εκεί περνά πολλές στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους του. Δεν είναι τυχαίο που πολλές φωτογραφίες τους έχουν ως φόντο το αγαπημένο του γαλάζιο.

https://www.instagram.com/p/C1hzMwZMkfQ/

Ο καλύτερος μεγάλος αδερφός

Ο Άγγελος συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της μικρής του αδερφής και των κοινών τους δραστηριοτήτων, κρύβοντας το πρόσωπό της. Το ίδιο κάνει βέβαια και όταν αναρτά φωτογραφίες με τις άλλες αδερφές του, Βαλέρια και Λάουρα. Κρύβει τα χαρακτηριστικά τους προστατεύοντάς τις από τα social media και τα media γενικότερα.

Η Μαρίνα Παντζοπούλου γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου 2015 και μοιάζει πολύ στη μαμά της, με τα κατάξανθα μαλλιά και τα ανοιχτόχρωμα μάτια.

Μαρίνα Παντζοπούλου: Η αδημοσίευτη φωτογραφία που ανήρτησε ο αδερφός της

Όλα όσα κάνει ο Άγγελος Λάτσιος με τη μικρή Μαρίνα

Ο Άγγελος Λάτσιος κάνει όλα όσα κάνουν τα μεγάλα αδέρφια με τη μικρή τους αδερφή. Παίζει μαζί της, μαγειρεύει, κάνει βόλτες και την κρατά από το χέρι.

Δείτε στη gallery παρακάτω μερικές αναρτήσεις που δείχνουν την αγάπη και την αδυναμία που έχει στη Μαρίνα του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved