Ελένη Μενεγάκη: Βόλτα με τον γιο της στην Κηφισιά - Δείτε τις νέες φώτο

Η γνωστή παρουσιάστρια μας καλημέρισε νωρίς νωρίς με δύο υπέροχες φωτογραφίες με τον Άγγελο.

Ελένη Μενεγάκη: Βόλτα με τον γιο της στην Κηφισιά - Δείτε τις νέες φώτο

Με δύο όμορφες φωτογραφίες με τον γιο της θέλησε να ευχηθεί η Ελένη Μενεγάκη στους διαδικτυακούς της φίλους να έχουν μια θετική μέρα.

Μαμά και γιος είναι στην Κηφισιά απολαμβάνοντας την βόλτα τους και η όμορφη Ελένη , δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό και μοιράστηκε στα social media δύο στιγμιότυπα γράφοντας: «... κάποτε σε αυτούς τους δρόμους της Κηφισιας τον πήγαινα βόλτα με το καροτσάκι και ήταν η καλύτερη παρέα κι ακόμα είναι ! Με χαμόγελα καρδιάς από μάνα και γιο να έχετε μια θετική μέρα !@aggelos_latsios #eleni #motherandson»

Στη μία φωτογραφία ο γιος της 'Αγγελος Λάτσιος, την έχει αγκαλιά φορώντας και οι δύο τις μάσκες τους και στη δεύτερη, είναι μέσα στο αυτοκίνητο και χαμογελούν στο φακό.

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι στα καλύτερά της, όχι μόνο γιατί έχει ξεκουραστεί, αλλά γιατί σύντομα θα μετακομίσει στο καινούριο της σπίτι ενώ από τη νέα σεζόν θα τη βλέπουμε ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στη συχνότητα του Mega.

Στο διάστημα που είναι εκτός τηλεόρασης, είχε το χρόνο να απολαύσει ακόμα περισσότερο τα παιδιά της που είναι και η προτεραιότητα στη ζωή της. Μάλιστα τους τελευταίους μήνες μας έχει εκπλήξει ευχάριστα καθώς αναρτά φωτογραφίες μαζί τους κάτι που απέφευγε στο παρελθόν.

Ο 'Αγγελος είναι ο μοναχογιός της κι έχουν μια πολύ στενή και ιδιαίτερη σχέση. Ο γιος της σε λίγο καιρό θα φύγει για σπουδές στο εξωτερικό και η Ελένη Μενεγάκη θέλει όσο μπορεί να τον ...χορτάσει.'Ομως και ο ίδιος είναι πολύ στενά δεμένος με την μητέρα του την οποία θαυμάζει και λατρεύει. Ουκ ολίγες φορές έχει σχολιάσει μηνύματα της μαμάς του ενώ ορισμένα είναι ιδιαίτερα τρυφερά.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις νέες φωτογραφίες μαζί με άλλες παλιότερες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με τον αγαπημένο της γιο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved