Άγγελος Λάτσιος: Η μαγική φώτο της Μαρίνας από το παρελθόν

Ο Άγγελος Λάτσιος, το μεγαλύτερο από τα παιδιά της Ελένης Μενεγάκη, είναι αρκετά ενεργός στα social media.

Άγγελος Λάτσιος: Η μαγική φώτο της Μαρίνας από το παρελθόν

Ειδικά τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει τις περισσότερες αναρτήσεις που έχει κάνει ποτέ, από τότε που δημιούργησε τον λογαριασμό του. Αλλά έτσι είναι τα παιδιά. Δημιουργούν δειλά και από νωρίς τον πρώτο τους λογαριασμό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, κρατάνε χαμηλούς τόνους, κατά τη διάρκεια της εφηβείας τους και όταν πια ενηλικιωθούν κάνουν το μεγάλο "μπαμ" και οι αναρτήσεις δεν σταματούν.

Κάπως έτσι συνέβη και στην περίπτωση του Άγγελου Λάτσιου ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, μεταξύ άλλων προσωπικών και πιο ιδιαίτερων αναρτήσεων, που δεν μας αφορούν, δείχνει πόσο αγαπά τις αδερφές του και πόσο υπερπροστατευτικός αδερφός είναι.

Ο ίδιος σέβεται την απόφαση των γονιών του να μην εκθέτουν τα πρόσωπα των αδελφών του στο διαδίκτυο και κάθε φορά που κάνει οποιαδήποτε ανάρτηση, φροντίζει να κρύβει τα πρόσωπά τους.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει να κάνει αναρτήσεις με την Λάουρα, τη Βαλέρια και φυσικά την μικρή Μαρίνα. Στην τελευταία μάλιστα, την πιο μικρή της οικογένειας, έχει ιδιαίτερη αδυναμία από μικρός.

aggelos latsiosi laoura 8

Θυμάστε την φορά που την είχε γνωρίσει στο μαιευτήριο; Θυμάστε που είχε ντυθεί "γαμπρός" για να την αντικρίσει για πρώτη φορά;

marina pantzopoulou aggelos latsios 1

Τα αδέρφια είναι τα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα στη ζωή των παιδιών. Και τα οφέλη πολλά. Έρευνες έχουν δείξει την αλληλεπίδραση με έναν μεγαλύτερο αδερφό και πώς σχετίζεται με την ανάπτυξη των μικρότερων παιδιών.

Πριν μερικές ώρες ο Άγγελος, αναδημοσίευσε μια παλαιότερη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη, που δείχνει την μικρή Μαρίνα να προσπαθεί να πιάσει ένα ουράνιο τόξο. Ανάρτηση, που σίγουρα θυμάστε όλοι εσείς που ακολουθείτε την παρουσιάστρια του Mega.

megalos aderfos mikri aderfi

Τι κερδίζει ένα παιδί μεγαλώνοντας με έναν μεγαλύτερο αδερφό

Σίγουρα η Μαρίνα έχει ακόμη δύο μεγαλύτερες αδερφές, που περνά μάλιστα συνέχεια χρόνο μαζί τους. Με εκείνες αλληλοεπιδρά, εκείνες έχει ως πρότυπο και με εκείνες έχει αναπτύξει στενούς δεσμούς καθώς απολαμβάνουν χρόνο μαζί και μαθαίνουν η μία από την άλλη. Η Ελένη όλα αυτά τα χρόνια, ήξερε πώς μπορούν τα παιδιά της να αναπτύξουν σχέσεις αγάπης και υποστήριξης και τους το έμαθε πολύ καλά.

Τι κερδίζει η μικρή Μαρίνα (και όλες οι μικρές αδερφές) από την συμβίωση με το αγόρι του σπιτιού και μεγάλο αδερφό;

Μαθαίνει από νωρίς πώς σκέφτονται τα αγόρια. Ασυνείδητα, έρχεται σε επαφή με τον τρόπο που σκέφτεται ένα αγόρι και παρά το κενό επικοινωνίας που ενδεχομένως να υπάρχει μεταξύ τους, η πνευματική ωριμότητα που έχουν τα κορίτσια από νωρίς, κάνουν αυτό το κενό να μοιάζει μικρότερο από όσο φαντάζεται κανείς.

Επιπλέον εκτός από πριγκίπισσα του σπιτιού, μαθαίνει και πώς να είναι λίγο "αντράκι" μιας και τα μεγαλύτερα αδέρφια και δη αγόρια, τείνουν να έχουν στα "ώπα-ώπα" έμα κορίτσι από τη μια μεριά και από την άλλη το "εκπαιδεύουν" πώς να είναι και λίγο "μαγκάκι". Έτσι πάει αυτό. Το ένα, μαζί με το άλλο.

marina pantzopoulou aggelos latsios 6

Τέλος, ξέρει ότι πάντα θα έχει την στήριξη του "δεύτερου" μπαμπά της, ό,τι και αν λένε οι γονείς της. Αυτό ίσως και να ισχύει και στην περίπτωση της μικρής Μαρίνας. Τα κορίτσια, με μεγαλύτερο αδερφό, βρίσκουν στήριγμα όταν οι γονείς τα επικρίνουν, τα μαλώνουν ή τους βάζουν συνέπειες. Τα μεγαλύτερα αδέρφια στηρίζουν τα μικρότερα μπροστά στους γονείς όταν χρειάζεται και ο λόγος τους, τις περισσότερες φορές, εισακούγεται.

Όπως ο Άγγελος Λάτσιος, έτσι και όλα τα μεγαλύτερα αδέρφια αγόρια, είναι τρομερά προστατευτικά απέναντι στη μικρή τους αδερφή. Τη λατρεύουν, την αγαπούν, της κάνουν τα χατίρια. Από την άλλη, οι μικρότερες αδερφές ξέρουν ότι ο μεγάλος τους αδερφός θα είναι πάντα ο φύλακας άγγελός τους.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες της μικρής Μαρίνας, έτσι όπως τις έχει δημοσιεύσει ο Άγγελος Λάτσιος. Ο υπερπροστατευτικός αδερφός που λιώνει για την ξανθιά μικρή πριγκίπισσα της οικογένειάς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved