Νατάσα Θεοδωρίδου: Το βίντεο με τον βαφτισιμιό της, Άγγελο Λάτσιο

Τη Μαρινέλλα στο Nox Athens, είδαν νονά και βαφτιστήρι.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Το βίντεο με τον βαφτισιμιό της, Άγγελο Λάτσιο

Μια έκπληξη περίμενε τους διαδικτυακούς φίλους της Νατάσας Θεοδωρίδου ανάμεσα στα Insta stories, που δημοσίευσε με αφορμή την επίσκεψή της στο Nox Athens.

Η τραγουδίστρια παρακολούθησε τη Μαρινέλλα, τη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου. Στο ίδιο κέντρο όμως βρισκόταν και ο βαφτισιμιός της, Άγγελος Λάτσιος, γιος της φίλης και κουμπάρας της, Ελένης Μενεγάκη.

Νονά και βαφτιστήρι είχαν την ευκαιρία να τα πουν και να παρακολουθήσουν από κοντά την κορυφαία ερμηνεύτρια!

«Το αφήνω πάνω σου, πάρ' το επάνω σου», ακούγεται στην αρχή του βίντεο να λέει η Νατάσα Θεοδωρίδου στον Άγγελο Λάτσιο, και συνεχίζει: «Πες πόσο μαγικά περνάμε οι δυο μας».

Ο Άγγελος αναφέρθηκε στο πόσο μαγικά τραγουδάει η Μαρινέλα και στο πόσο ωραία νονά έχει, κρατώντας στην αγκαλιά του τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Άγγελος: Και πόσο μαγικά τραγουδάει και η Μαρινέλα.

Νατάσα: Ναι εντάξει αυτό δεν το συζητάμε.

Άγγελος: Μα και η Νατάσα...

Νατάσα: Μα πόσο είναι το πιο όμορφο αγόρι του πλανήτη αυτό εδώ.

Άγγελος: Και εγώ έχω την πιο ωραία νονά του κόσμου».

«Το γλυκό μου αγόρι…ο πιο καλός βαφτισιμιός…το super παρεάκι μου…»

Η αδυναμία που έχει η Νατάσα Θεοδωρίδου στον βαφτισιμιό της είναι γνωστή. Άλλωστε με την κάθε ευκαιρία που της δίνεται την εκφράζει δημόσια. Να σας θυμίσουμε στο παρελθόν ανάρτηση της τραγουδίστριας, μαζί με τον Άγγελο Λάτσιο, όπου σχολίαζε ότι είναι το «super παρεάκι» της.

https://www.instagram.com/p/CWgLyCmoAgc/

Σε κάθε ανάρτησή της δείχνει την αγάπη της και τη χαρά της που είναι νόνα του. Το ίδιο φυσικά ισχύει και από την περίπτωση του Άγγελου Λάτσιου, που νιώθει τυχερός που έχει την πιο όμορφη και την πιο καλή νονά του κόσμου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved