Μαρίνα Παντζοπούλου: Η αδημοσίευτη φωτογραφία που ανήρτησε ο αδερφός της

Μία throwback φωτογραφία της μικρής Μαρίνας που δεν είχαμε ξαναδεί, δημοσίευσε ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος.

Μαρίνα Παντζοπούλου: Η αδημοσίευτη φωτογραφία που ανήρτησε ο αδερφός της

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι ενεργός στα κοινωνικά μέσα, με «ανοιχτό» προφίλ στο Instagram και συχνά μοιράζεται με τους ακολούθους του στιγμιότυπα της καθημερινότητάς του. Ο μοναχογιός της Ελένης Μενεγάκη έχει αδυναμία στις τρεις αδερφές του και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες τους.


https://www.instagram.com/p/BwmTVZcnPsC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μία φωτογραφία της μικρής Μαρίνα δημοσίευσε και μερικές μέρες πριν. Αφορμή στάθηκαν τα γενέθλια της κοπέλας του, Γαίας Μερκούρη, η οποία σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, είναι η κόρη της ηθοποιού και μοντέλου, Δωροθέας Μερκούρη. Η Γαία και ο Άγγελος είναι ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό και δημοσιεύουν πολύ συχνά κοινές τους φωτογραφίες τους από τις εξόδους και τις εκδρομές τους.

gaia merkouri marina

Ανήμερα των 18ων γενεθλίων της Γαίας Μερκούρη, ο Άγγελος Λάτσιος δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες της για να της ευχηθεί και διαδικτυακά. Σε μία από αυτές η Γαία Μερκούρη έχει τη Μαρίνα αγκαλιά και παίζουν δίπλα στη θάλασσα.

Μαρίνα Παντζοπούλου: Η ομοιότητα με την Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες των παιδιών της για αυτό και όταν το κάνει, ρίχνει το Instagram. Τα σχόλια των θαυμαστών της «πέφτουν βροχή» ενώ τα likes που συγκεντρώνουν οι αναρτήσεις της είναι εκατοντάδες χιλιάδες. Όσον αφορά τις κόρες της που είναι ακόμα ανήλικες, φροντίζει πάντα να έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Η ομοιότητα πάντως της κατάξανθης Μαρίνας με την μαμά της, δεν κρύβεται.

Δείτε παρακάτω μεριές από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει παρακάτω.

Φωτογραφία #1

eleni menegaki kori 2021 foto 2

Φωτογραφία #2

eleni menegaki kori 2021 foto 5

Φωτογραφία #3

eleni menegaki kori 2021 foto 4

Φωτογραφία #4

eleni menegaki kori 2021 foto 1
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved