Αξιολάτρευτες φωτογραφίες με 5 Έλληνες μπαμπάδες που φορούν τα μωρά τους στον μάρσιπο

5 διάσημοι Έλληνες μπαμπάδες φορούν τα μωρά τους.

Αξιολάτρευτες φωτογραφίες με 5 Έλληνες μπαμπάδες που φορούν τα μωρά τους στον μάρσιπο

Είναι μια καλή στιγμή να σταματήσουμε για λίγο ό,τι κάνουμε και να σκεφτούμε όλα εκείνα τα υπέροχα πράγματα που κάνουν οι μπαμπάδες για τα παιδιά τους. Κι όμως, οι περισσότεροι βοηθούν στην ανατροφή των παιδιών και με όποιο τρόπο μπορούν φροντίζουν και ξεκουράζουν τη σύντροφό τους.

Τέτοιους μπαμπάδες θα δούμε σήμερα παρακάτω. Γνωστούς Έλληνες μπαμπάδες που βοηθούν στην καθημερινότητα με το μωρό. Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες διάσημων μπαμπάδων που φορούν τα μωρά στον μάρσιπο, παίρνοντας πολύ σοβαρά το ρόλο τους και τη φροντίδα των παιδιών τους.

Είναι τόσο όμορφο να «φοράς» το μωρό σου καθώς το έχεις πάντα κοντά στην καρδιά σου και φυσικά έχεις τα χέρια σου ελεύθερα να κάνεις ό,τι άλλο θέλεις.

Οι μαμάδες στο παρελθόν χρησιμοποιούσαν πιο συχνά τον μάρσιπο από τους μπαμπάδες, αλλά καθώς η πατρότητα εξελίσσεται και οι μπαμπάδες ασχολούνται ολοένα και περισσότερο με τα παιδιά τους από τη γέννηση και μετά, αυτός ο τρόπος κουβαλήματος έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής. Μάλιστα αυτοί οι μπαμπάδες το κάνουν να φαίνεται τόσο υπέροχο και τόσο αξιολάτρευτο.

Ας αρχίσουμε λοιπόν βλέποντας αυτούς τους τρυφερούς μπαμπάδες.

Δημήτρης Αλεξάνδρου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι μπαμπάς του ενός έτους, Πάρη. Γιο που απέκτησε με την γνωστή Influrncer/επιχειρηματία, Ιωάννα Τούνη. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ένας τρυφερός μπαμπάς και σύντροφος. Φροντίζει την οικογένειά του, μαγειρεύει, κάνει δουλειές, αναλαμβάνει πολλές φορές εξολοκλήρου τη φροντίδα του Πάρη και φυσικά, ναι ανήκει σε αυτή την κατηγορία των μπαμπάδων που φορούν τα παιδιά τους.

Θανάσης Τσαλταμπάσης

tsaltampasis.jpg

Ο ηθοποιός, Θανάσης Τσαλταμπάσης είναι σήμερα ένας αξιολάτρευτος μπαμπάς. Η σύζυγός του Αγοραστή Αρβανίτη γέννησε στις 28 Ιανουαρίου ένα υγιέστατο κοριτσάκι και βοηθά με όποιο τρόπο μπορεί στην καθημερινότητα με το μωρό. Πρόσφατα, η Αγοραστή Αρβανίτη δημοσίευσε ένα insta story που τον δείχνει να φορά τον μάρσιπο με το μωρό.

Κώστας Σόμμερ

Ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ είναι σίγουρα ένας μπαμπάς που του αρέσει να έχει τα χέρια του ελεύθερα. Με τη Βαλεντίνη Παπαδάκη, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και οπώς μαρτυρούν οι φωτογραφίες που έχει αναρτήσει ο ίδιος στον προσωπικό το λογαριασμό στο Instagram χρησιμοποιεί τόσο μάρσιπο όσο και άκαμπτο μάρσιπο-κάθισμα πλάτης. Σε αυτό απολαμβάνεις τις βόλτες ο Ιάσονας, που κάνει αρκετές βόλτες και εξορμήσεις με τους γονείς του.

Άκης Πετρετζίκης

akis-petretzikis-fotografies-me-gio-4.jpg

Ο Άκης Πετρετζίκης έχει αποκτήσει δύο παιδιά με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ. Έναν γιο, τον Αχιλλέα και μια κόρη, την Ακυλίνα. Ο γνωστός σεφ σπάνια αναρτά φωτογραφίες από την καθημερινότητά του, όμως είναι ένας δοτικός μπαμπάς που φορά τα παιδιά του. Στο παρελθόν είχε αναρτήσει αυτή τη φωτογραφία, που τον δείχνει να φορά τον Αχιλλέα, όσο κάνει ψώνια στο σουπερμάρκετ.

Μιχάλης Σαράντης

Ο ηθοποιός, Μιχάλης Σαράντης δείχνει πόσο περήφανος είναι που έχει μια αξιολάτρευτη κόρη που μπορεί να έχει κοντά του. Είναι ζευγάρι με την ηθοποιό Μαίρη Μηνά και τον Σεπτέμβρη του 2022 γεννήθηκε η κόρη τους Βασιλική -Γλυκερία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved