Μιχάλης Σαράντης: Αγκαλιά με την 1,5 ετών κόρη του

Μία τρυφερή φωτογραφία με τη μικρή Βασιλική – Γλυκερία δημοσίευσε ο ηθοποιός.

Μιχάλης Σαράντης: Αγκαλιά με την 1,5 ετών κόρη του

Ο Μιχάλης Σαράντης είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς της γενιάς του. Έχει πρωταγωνιστήσει σε επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις και το 2015 κέρδισε το βραβείο Χορν για την ερμηνεία του Νότη Σερδάρη στη «Φλαντρώ» του Παντελή Χορν και του αγγελιοφόρου στον «Ιππόλυτο» του Ευριπίδη.

Στην προσωπική του ζωή ο Μιχάλης Σαράντης διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ. Είναι ζευγάρι με την ηθοποιό Μαίρη Μηνά και τον Σεπτέμβρη του 2022 γεννήθηκε η κόρη τους Βασιλική -Γλυκερία.

Και οι δύο ηθοποιοί είναι ενεργοί στα social media, οι περισσότερες, ωστόσο, αναρτήσεις τους αφορούν τη δουλειά τους. Εξαίρεση αποτελούν οι λίγες φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει με την κόρη τους με αφορμή κάποια ιδιαίτερη περίσταση ή γιορτή.

Παρακάτω η φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει η Μαίρη Μηνά ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας τον περασμένο Μάη.

https://www.instagram.com/p/CsPLQc1r2qh/

Και παρακάτω η ανάρτηση του Μιχάλη Σαράντη για την γιορτή του Πατέρα.

mixalis-sarantis-2.jpg

Ο ηθοποιός δεν μπορεί να κρύψει την αδυναμία που έχει στην κόρη του. Η λατρεία αποτυπώνεται στο πρόσωπό του και στην φωτογραφία που δημοσίευσε με το 1,5 κοριτσάκι ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

«Υγεία, ευτυχία, αγάπη, αλληλεγγύη, ομορφιά! Χρόνια πολλά!» έγραψε.

mixalis-sarantis-3.jpg

«Βλέπω πολύ τους γονείς μου στην κόρη μου»

Πρόσφατα ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μίλησε για τους γονείς του που έφυγαν από τη ζωή.

«Η μαμά ήταν 57 και μπαμπάς 78. Ήμουν 30 όταν «έφυγε» η μαμά και πήρα το βραβείο. Ήταν τότε άρρωστη. Ο μπαμπάς «έφυγε» πριν από ένα χρόνο και. Όλα καλά. Τι να σου πω τώρα; Δεν είναι εδώ, αλλά αυτοί οι δύο είμαι εγώ μαζί και οι αδερφές μου. Αισθάνομαι πολύ έντονα την παρουσία τους και τους βλέπω και στις αδερφές μου πολύ. Τους βλέπω πολύ και στην κόρη μου».

Και πρόσθεσε: «Η ζωή φέρεται στον καθένα κάπως. Σε εμένα έχει φερθεί πολύ όμορφα στη δουλειά, έχω ζήσει ευλογημένες στιγμές με ευλογημένους και υπέροχους ανθρώπους. Παίρνω πράγματα από τους ανθρώπους, τους θαυμάζω και θέλω να γίνομαι καλύτερος. Τη λατρεύω τη δουλειά μου, αλλιώς δεν θα την έκανα με τόση στοχοπροσήλωση και χαρά. Από την άλλη υπάρχει ένα τραύμα, το οποίο είναι εκεί συνέχεια. Τα πράγματα δεν ισορροπούν. Κάπως παρηγοριούνται»!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved