Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδακη: Υπέροχες φωτογραφίες με τα δυο τους παιδιά

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε η Βαλεντίνη Παπαδάκη στον λογαριασμό της στο Instagram.

Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδακη: Υπέροχες φωτογραφίες με τα δυο τους παιδιά

O Κώστας Σόμμερ με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους.

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη ετοιμάζονται για τη βάπτιση της κόρης τους που θα γίνει στις αρχές του καλοκαιριού.

Η μικρή θα πάρει το όνομα Σιμώνη όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Το δεύτερο παιδί θα πάρει το όνομα Σιμώνη και η βάφτιση θα γίνει στις αρχές καλοκαιριού. Θα θέλαμε να γίνει σε νησί η τελετή αλλά είναι λίγο δύσκολο με δύο μωράκια», είπε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CqaSc7WMwqc

Το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη, στην ίδια εκπομπή, μίλησε για τον Κώστα Σόμμερ αλλά και για το ενδεχόμενο να έρθει ένα τρίτο παιδί στην οικογένεια.

«Με τον Κώστα είναι σαν να έχω τρία παιδιά. Δεν υπάρχει χρόνος για ένα 3ο μωρό, μου φαίνεται «εφιαλτικό». Αν έρθει τρίτο θα ήθελα να μπορώ να ασχοληθώ σωστά», τόνισε προσθέτοντας ότι δεν της πέρναγε από το μυαλό ότι ο Σόμμερ θα ήταν ο πατέρας των παιδιών της.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Σόμμερ είπε ότι του αρέσει να περνά χρόνο με τα παιδιά του και παραδέχτηκε ότι μαζί με την Βαλεντίνη στις εγκυμοσύνες πήρε κι ο ίδιος κιλά.

https://www.instagram.com/p/ChKPvTeIjdK

Οι φωτογραφίες με τα παιδιά τους

Ο γιος του ζευγαριού είναι 20 μηνών και η κόρη του 5 μηνών (γεννήθηκε τον Δεκέμβρη του 2022).

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη δεν δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες των παιδιών της, ωστόσο πριν μερικές ημέρες μοιράστηκε με τους ακολούθους της τις ακόλουθες, γράφοντας:

«Η οικογένεια είναι σαν τα κλαδιά του δέντρου, παίρνουμε διαφορετικές δρόμους στη ζωή, όμως οι ρίζες μας είναι για πάντα ίδιες. Σας αγαπώ όλους και σας ευχαριστώ που είστε μέρος της ζωής μου».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved