Ελένη Μενεγάκη: Με αυτές τις φωτογραφίες ευχήθηκε χρόνια πολλά στη μικρή της κόρη

Η μικρή Μαρίνα έκλεισε τα 9! 

Ελένη Μενεγάκη: Με αυτές τις φωτογραφίες ευχήθηκε χρόνια πολλά στη μικρή της κόρη

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου, Μαρίνα, η οποία κλείνει τα 9!

Η παρουσιάστρια έχει τεράστια αδυναμία στα τέσσερα παιδιά της Άγγελο, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα και κάθε χρόνο στα γενέθλια και στις γιορτές τους φροντίζει να κάνει μια ανάρτηση για το καθένα.

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στην μικρότερη κόρη της, την Μαρίνα, και η μαμά Ελένη ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δυό τρυφερά στιγμιότυπα με την κόρη της, γράφοντας στην λεζάντα «Το μικρό κορίτσι μου, το στερνοπουλάκι μου γίνεται σήμερα 9 χρόνων!!! Χρόνια πολλά Μαρινάκι μας, σε λατρεύουμε παιδί μου.»

https://www.instagram.com/p/C5F4TwBNxLd/

Πώς διάλεξαν το όνομα για τη Μαρίνα

Η Ελένη Μενεγάκη παλαιότερα είχε πει σε εκπομπή της πως αγαπά τα ένρινα και εύηχα ονόματα. Όλα, λοιπόν, τα ονόματα των παιδιών της περιέχουν το «ρο» και το «λάμδα».

Πιο συγκεκριμένα, είχε αναφέρει «Δεν είναι μόνο να μας αρέσει ένα όνομα, πρέπει να ακούγεται κι ωραίο! [...] «Εγώ πάντα το φανταζόμουν με το: «σήκω στον πίνακα Βαλέρια Λάτσιου» για παράδειγμα. Έχω τα κολλήματά μου, με τα «λάμδα» και τα «ρο» τα ξέρετε».

Η Μαρίνα είναι ερωτευμένη με τον μπαμπά της

«Παιδιά δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Τόσα παιδιά έκανα. Διεκδικεί τον πατέρα της. Τον θέλει αποκλειστικά. Δεν τολμάμε να τον πλησιάσουμε, να τον ακουμπήσουμε. Το παιδί φωνάζει, έρχεται με φόρα. Μας σπρώχνει όλους.» είχε δηλώσει η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της.

https://www.instagram.com/p/CRyIauDrSWy/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved