Ελένη Μενεγάκη: Όλες οι φωτογραφίες που δημοσίευσε με τη Μαρίνα μέσα στο 2021

Αρκετές είναι οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη με τη μικρή Μαρίνα τη χρονιά που μας πέρασε. 

Ελένη Μενεγάκη: Όλες οι φωτογραφίες που δημοσίευσε με τη Μαρίνα μέσα στο 2021

Η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερη για την Ελένη Μενεγάκη. Μετά από την απουσία της από τα τηλεοπτικά δρώμενα για περίπου έναν χρόνο, έκανε ένα δυναμικό come back στον τηλεοπτικό σταθμό του MEGA και από τον περασμένο Σεπτέμβρη κρατά και πάλι συντροφιά στους τηλεθεατές μέσα από την καθημερινή της εκπομπή «Ελένη».

Τους μήνες που ήταν απούσα από τα τηλεοπτικά πλατό ξεκουράστηκε και χάρηκε λίγο παραπάνω την οικογένειά της, κάτι που δεν είχε ευκαιρία να κάνει όπως θα ήθελε μίας και δούλευε ασταμάτητα κάθε χρόνο τα τελευταία τριάντα χρόνια. Βέβαια, ο κορονοϊός άλλαξε τα σχέδια της και οι συνθήκες ήταν σίγουρα διαφορετικές από αυτές που περίμενε.

Ελένη Μενεγάκη: Όλες οι φωτογραφίες που δημοσίευσε με τη Μαρίνα το 2021

Τους μήνες που δεν εμφανιζόταν στην τηλεόραση, η Ελένη Μενεγάκη διατήρησε την επικοινωνία με τους θαυμαστές της μέσα από τα social media. Eκεί δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, ενώ αρκετές ήταν και οι φωτογραφίες που ανήρτησε με την μικρότερη κόρη της, Μαρίνα.

Το εξάχρονο κορίτσι όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο στη μαμά της. Έχει μακριά ξανθά μαλλιά, ανοιχτόχρωμα μάτια και κάθε της φωτογραφία που ανεβάζει η παρουσιάστρια, "ρίχνει" το Instagram.

Η πρώτη για το 2021 ήταν η παρακάτω.

eleni menegaki kori 2021 foto 2

"Η Μαρίνα έκανε τρελή χαρά που ξεκίνησε και πάλι το σχολείο !!(νομίζω της έλειψαν πολύ οι συμμαθητές της !)#eleni" έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα και η φωτογραφία συγκέντρωσε εκατοντάδες χιλιάδες likes σε χρόνο dt.

Ακολούθησαν πολλές ακόμα με αφορμή ιδιαίτερες περιστάσεις όπως τα έκτα γενέθλιά του κοριτσιού, τα γενέθλια του Μάκη Παντζόπουλο, αλλά και αξέχαστες στιγμές σε εξορμήσεις και διακοπές.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η παρουσιάστρια με την μιρκή της κόρη τη χρονιά που μας πέρασε στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved