Το καλοκαίρι πέντε Ελληνίδων μαμάδων-παρουσιαστριών μέσα από φώτο

Πώς πέρασαν το καλοκαίρι τους οι Δούκισσα Νομικού, Σίσσυ Χρηστίδου, Φαίη Σκορδά, Σταματίνα Τσιμτσιλή και Ελένη Μενεγάκη.

Το καλοκαίρι πέντε Ελληνίδων μαμάδων-παρουσιαστριών μέσα από φώτο
instagram @sissychristidou

Επιστρέφουν στην τηλεόραση, στις εκπομπές τους, κάποιες σε καινούρια κανάλια και κάποιες σε καινούρια πόστα. Όλες φρόντισαν να ξεκουραστούν, να γεμίσουν μπαταρίες, να ανανεωθούν, να περάσουν χρόνο με τις οικογένειές τους και πλέον είναι έτοιμες για να κάνουν την επιστροφή τους.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα συνεχίσει να μας λέει καλημέρα μέσα από την εκπομπή της, Happy Day που παρουσιάζει στον Alpha τα τελευταία 8 χρόνια.

Η παρουσιάστρια πέρασε ένα αξέχαστο καλοκαίρι με τις κόρες της, τον γιο της, τον σύζυγό της και αρκετούς φίλους. Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που έδειξε φωτογραφίες από το πώς περνάει με την οικογένειά της.

Σίσσυ Χρηστίδου

Πρεμιέρα έκανε στις 3 Σεπτεμβρίου η Σίσσυ Χρηστίδου και η ομάδα της. Μετά από ένα αξέχαστο καλοκαίρι που πέρασε παρέα με τους γιους της και αρκετούς φίλους της, η παρουσιάστρια επέστρεψε ανανεωμένη στο "Χαμογέλα και πάλι".

Οι καλοκαιρινές της διακοπές τα είχαν όλα. Βουτιές, καταδύσεις, νόστιμα γεύματα και φυσικά μοναδικές στιγμές με τους γιους της.

Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά κατάφερε να χαλαρώσει μετά την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 στην Χαλκιδική. Εκεί βρέθηκε τις μέρες του Αυγούστου και λίγο πριν επιστρέψει ως παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Οι γιοι της μπορεί να πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους με τον μπαμπά Γιώργο, όμως είχαν την ευκαιρία να περάσουν μερικές ημέρων των διακοπών και με τη μαμά τους στην όμορφη Χαλκιδική.

Δούκισσα Νομικού

Η μεγάλη έκπληξη ήρθε από τη Δούκισσα Νομικού που φρόντισε λίγο πριν αποχαιρετήσουμε τον Αύγουστο να ανακοινώσει την επιστροφή της στην τηλεόραση στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο "Πρωινό" και μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Η Δούκισσα Νομικού φρόντισε να περάσει ένα αξέχαστο καλοκαίρι με την οικογένειά της. Ένα καλοκαίρι που τα είχε όλα.

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη χαλάρωσε με την οικογένειά της, με τα παιδιά της και δεν αγχώνεται καθόλου για τη φετινή χρονιά. Άλλωστε η βασίλισσα της πρωινής και μεσημεριανής ζώνης έχει το πιστό κοινό της που την ακολουθεί σε όποιο κανάλι και αν βρίσκεται, όποια τηλεοπτική ζώνη έχει αναλάβει. Το ΜΕGA είναι το τηλεοπτικό της σπίτι τα τελευταία χρόνια και η ίδια περιμένει πώς και πώς για την πρεμιέρα της εκπομπής της.

Στα Άχλα πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού της, κάνοντας ωστόσο κάποιες μικρές εκδρομές και εξορμήσεις σε νησάκια των Κυκλάδων.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved