Μαρίνα Παντζοπούλου: Η κόρη της Ελένης είναι σκέτη γλύκα

Ελένη και Μαρίνα: Η Μαρινούλα μεγάλωσε και η ομοιότητα με τη μαμά της είναι πραγματικά εκπληκτική!

Μαρίνα Παντζοπούλου: Η κόρη της Ελένης είναι σκέτη γλύκα
Instagram Eleni Menegaki

Η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή τη γιορτή της γλυκιάς Μαρίνας, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της δείχνοντάς μας πόσο έχει μεγαλώσει η μικρότερη κόρη της. Όπως ήταν φυσικό οι δύο φωτογραφίες έγιναν αμέσως viral και τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση έπεσαν βροχή από τις θαυμάστριες και τους θαυμαστές της παρουσιάστριας.

Η Ελένη μας, στη μία φωτογραφία κρατά τη Μαρίνα από το χέρι και οι δυο τους περπατούν δίπλα στη θάλασσα. Μάλιστα η μικρή έχει στραμμένο το κεφάλι της προς τη θάλασσα και έτσι δεν φαίνονται όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

eleni-kai-marina-pantzopoulou-(1).jpg

Στην άλλη φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα το πρόσωπο της Μαρίνας. Αν και η μαμά Ελένη έχει φροντίσει να κρύψει τα ματάκια της με ένα ζευγάρι emoji καρδιές.

marinoula.JPG

Η ομοιότητα της Μαρίνας με την αδερφή της, Βαλέρια

Βλέποντας αυτή τη φωτογραφία της Μαρίνας και τη φωτογραφία που είχε αναρτήσει πριν καιρό η Ελένη Μενεγάκη με την κόρη της, Βαλέρια, μπορεί να διαπιστώσει εύκολα κανείς ότι τα δυο κορίτσια μοιάζουν πολύ.

eleni-kai-marina-pantzopoulou-(6).jpg

#ΜαμάΕλένη

Η μαμά Ελένη λατρεύει τα παιδιά της και αναρτά σπάνια φωτογραφίες μαζί τους μιας και όπως γνωρίζετε προστατεύει τα παιδιά της από τη δημοσιότητα. Με μια γρήγορη ματιά στο προφίλ της κανείς θα διαπιστώσει ότι αναρτά αρκετές φωτογραφίες με τον γιο της Άγγελο, την κόρη της Μαρίνα, τη μεσαία κόρη της, Βαλέρια και λιγότερο με την μεγαλύτερη κόρη της Λάουρα. Μάλιστα, φωτογραφίες της Λάουρας έχουμε να δούμε καιρό.

Στη gallery που ακολουθεί, μαζέψαμε τις φωτογραφίες των παιδιών της, έτσι όπως τις έχει αναρτήσει η ίδια η Ελένη Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στις εικόνες θα δείτε τον Άγγελο, την Μαρίνα και τη Βαλέρια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved