Μαρίνα Παντζοπούλου: Η φώτο που δημοσίευσε ο μπαμπάς της στην Άνδρο

Η Μαρίνα κάνει ποδήλατο και ο Μάκης Παντζόπουλος την απαθανατίζει.

Μαρίνα Παντζοπούλου: Η φώτο που δημοσίευσε ο μπαμπάς της στην Άνδρο

Μετά από καιρό είδαμε φωτογραφία της μικρής Μαρινούλας. Βλέπετε η Ελένη Μενεγάκη δεν αναρτά τόσο συχνά όσο θα θέλαμε φωτογραφίες από την καθημερινότητα με την μικρή της κόρη. Ωστόσο την έκπληξη έκανε ο Μάκης Παντζόπουλος μέσα από τον λογαριασμό της ξενοδοχειακής του επιχείρησης.

Θέλοντας να δείξει τις ομορφιές της Άνδρου, δημοσίευσε φωτογραφία που δείχνει τη μικρή Μαρίνα να κάνει ποδήλατο σχολιάζοντας: «Ένας ασφαλής και μαγικός προορισμός για όλους!».

marina-pantzopoulou.jpg

Τη φωτογραφία δεν άφησε ασχολίαστη η μαμά Ελένη Μενεγάκη, που έβαλε επτά κόκκινες emoji καρδούλες! «❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️»

Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει το νησί της Άνδρου, βρίσκει πάντα αφορμές για να ταξιδέψει και φυσικά αναρτά φωτογραφίες να διαφημίσει όλες τις ομορφιές που «κρύβονται» εκεί.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αναρτά φωτογραφία της Μαρίνας

Στο παρελθόν έχουμε δει ξανά φωτογραφία της Μαρίνας στον λογαριασμό του. Τούτη εδώ, που τη δείχνει να στέκεται πάνω από έναν κατακόκκινο αστερία.

https://www.instagram.com/p/BkmuKeWnyHv

Οι τελευταίες αναρτήσεις με τη μικρή Μαρίνα

Η παρουσιάστρια του Mega έχει καιρό να αναρτήσει φωτογραφίες με την μικρή της κόρη, Μαρίνα γι' αυτό και η ανάρτηση του Μάκη Παντζόπουλου ήταν έκπληξη για όλους εμάς.

Με αφορμή τη νέα φωτογραφία της Μαρίνας, θυμόμαστε τις τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε η μαμά της, Ελένη Μενεγάκη στον δικό της προσωπικό λογαριασμό στο Instragram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved