Ελίνα Ακριτίδου: Ο γιος της έγινε 18 ετών - Σπάνιες φωτογραφίες

Η όμορφη ηθοποιός ευχήθηκε μέσω social media «χρόνια πολλά» στον 18χρονο γιο της.

Ελίνα Ακριτίδου: Ο γιος της έγινε 18 ετών - Σπάνιες φωτογραφίες

Την Ελίνα Ακριτίδου τη γνωρίσαμε μέσα από επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η ηθοποιός διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ.

Το 2001 παντρεύτηκε τον Γιώργο Κουτσουδάκη, με τον οποίο απέκτησαν τρία παιδιά: τη Ρωξάνη, τον Νικόλα και τον Αλέξανδρο. Η ίδια αναρτά φωτογραφίες των παιδιών της μόνο με αφορμή τα γενέθλιά τους και το ίδιο έκανε και αυτή τη φορά με αφορμή τα γενέθλια του γιου της, Νικόλα.

Ο γιος της έγινε 18 ετών και δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες του, σχολιάζοντας:

«18!!!!! Δεν το πιστεύω! Αγάπη μου σου εύχομαι να συνεχίσεις να είσαι έτσι σίγουρος για τον εαυτό σου και να βρεις αυτό που θα σε κάνει ευτυχισμένο! Θα είμαι πάντα δίπλα σου για να χαίρομαι μαζί σου και να σου κρατάω το χέρι στα δύσκολα!! Χρόνια πολλά μωρό μου!!! #happybirthday #myson #mylove #bestbirthdayever #❤️»

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς ο γιος της είναι κούκλος και έχει κληρονομήσει αρκετά από τα χαρακτηριστικά της μητέρας του.

Εκτός από τον Νικόλα όμως, γενέθλια (μία μέρα πριν) είχε και η ηθοποιός. Μπορεί να μην έκανε κάποια σχετική ανάρτηση -όπως συνήθιζε στο παρελθόν να κάνει- όμως εμείς θυμόμαστε ότι μαμά και γιος έχουν γενέθλια με μια μέρα διαφορά. Κάπως έτσι και η Ελίνα Ακριτίδου, έγινε 52 ετών.

Η Ρωξάνη και ο Αλέξανδρος

Τελευταία φορά που είχαμε δει την κόρη της Ρωξάνη ήταν πριν μερικούς μήνες με αφορμή τα 21α γενέθλια της.

elina-akritidou-paidia-(3).jpg

instagram @elinaakritidou_official

«21!! Χρόνια πολλά μωρό μου!! Κάθε χρόνο λέω ότι δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερη κόρη, αλλά συνέχεια με διαψεύδεις! Κάθε χρόνο ανακαλύπτω καινούργια πράγματα για εσένα και σε θαυμάζω όλο και περισσότερο για το πως εξελίσσεσαι! Και του χρόνου μαζί μας!!!! Θα σου φτιάξω την καλύτερη τούρτα!! #best #bestdaughterever #loveyou #loveislove #lovemygirl #❤️»

Όσο για τον γιο της, Αλέξανδρο; Φωτογραφία του έχουμε να δούμε από το 2018, τότε που η χαρούμενη μαμά είχε κάνει μια ανάρτηση με αφορμή την ονομαστική του εορτή.

elina-akritidou-paidia-(2).jpg

instagram @elinaakritidou_official

«Happy Name Day my love#lovemyson #nameday #familyphotography #truelove #bestsonever #proudmom #❤️»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved