Γενέθλια για την Ελίνα Ακριτίδου και τον γιο της - Η φώτο που εντυπωσίασε

Μαμά και γιος γιόρτασαν μαζί τα γενέθλιά τους και η όμορφη ηθοποιός μοιράστηκε μαζί μας μερικές όμορφες φωτογραφίες!

Γενέθλια για την Ελίνα Ακριτίδου και τον γιο της - Η φώτο που εντυπωσίασε

Η Ελίνα Ακριτίδου είναι μία από τις αγαπημένες Ελληνίδες ηθοποιούς, αν και οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν πολλά για αυτήν καθώς η ίδια διατηρεί ένα πολύ χαμηλό προφίλ σε ότι αφορά την προσωπική της ζωή.

Τα τελευταία 20 χρόνια είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Γιώργο Κουτσουδάκη και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τη Ρωξάνη, τον Νικόλα και τον Αλέξανδρο. Αν και η ηθοποιός είναι ενεργή στα social media, σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της στο σπίτι, με μόνη εξαίρεση γενέθλια και γιορτές.

Όπως πέρσι, έτσι και φέτος η όμορφη ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά της, παρέα με τον γιο της μέσα στο σπίτι. Βλέπετε για δεύτερη χρονιά ο κορονοϊός, δεν επέτρεψε κάποια μεγάλη γιορτή, γι' αυτό οι δυο τους έσβησαν κοινή τούρτα και γιόρτασαν οικογενειακά τα διπλά τους γενέθλια.

Στη φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω μαμά και γιος ποζάρουν δίπλα δίπλα και έχουν μπροστά τους μια τούρτα με τα κεράκια να σχηματίζουν τον αριθμό 15!

"15;;;; Σας μπέρδεψα!!!! Φέτος περιμέναμε τα μεσάνυχτα για να σβήσουμε μαζί «κοινή» τούρτα με την αγάπη μου! Ο πρώτος 15 και η υποφαινόμενη... δεν είχε το 5 πουθενά!! Προς το παρόν! Του χρόνου θα το δούμε.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ για τις ατέλειωτες ευχές σας!! Με ρωτάτε τι θα κάνω για τα γεννεθλιά μου! Ότι έκανα και πέρσι!! Μία ώρα πολύ δυνατή μουσική με πολύ χορό! Τα γεννεθλια πρέπει να τα γιορτάζουμε! Δυστυχώς το 15χρονο αγοράκι μου δεν θα με συνοδεύσει στον χορό!! Αλλά... και μόνη τρελαίνομαι να χορεύω!! #birthdaycake #birthday #myson #mylove #dance #dancing #loveyourself #lovelife #♥️", σχολίασε η Ελίνα Ακριτίδου.

Δείτε την όμορφη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί, μαζί με ακόμη δυο φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια με τον γιο και τη μια της κόρη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved