Ελίνα Ακριτίδου: Η κόρη της έγινε 21 ετών - H σπάνια ανάρτηση στο Instagram

Η Ρωξάνη είχε γενέθλια και η Ελίνα Ακριτίδου δημοσίευσε μία φωτογραφία της στο Instagram μετά από καιρό.

Ελίνα Ακριτίδου: Η κόρη της έγινε 21 ετών - H σπάνια ανάρτηση στο Instagram

Ελίνα Ακριτίδου

Την Ελίνα Ακριτίδου τη γνωρίσαμε μέσα από επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όπως τη «Λάμψη» και το «Καλημέρα Ζωή». Πρόσφατα τη θυμόμαστε στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Τατουάζ» όπου έκανε τη σύζυγο του Γιώργου Παρτσαλάκη και τη μαμά του Σέφανου Μιχαήλ.

https://www.instagram.com/p/BbL8zI8gZs7

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η ηθοποιός διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ όλα αυτά τα χρόνια. Αυτά που γνωρίζουμε είναι ότι στις αρχές της δεκαετία του 1990 ήταν παντρεμένη με τον Νίκο Γκάλη μεν τον οποίο χώρισαν μετά από μερικά χρόνια έγγαμου βίου. Το 2001 παντρεύτηκε τον Γιώργο Κουτσουδάκη, με τον οποίο απέκτησαν τρία παιδιά: τη Ρωξάνη, τον Νικόλα και τον Αλέξανδρο.

Η φωτογραφία της 21χρονης Ρωξάνης

Η Ελίνα Ακριτίδου δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή στα κοινωνικά μέσα. Οι αναρτήσεις στο προφίλ της στο Instagram είναι μόλις 64 και οι περισσότερες έχουν γίνει με αφορμή ιδιαίτερες περιστάσεις όπως γενέθλια και γιορτές.

Αντίστοιχη ήτα και η πιο πρόσφατη ανάρτηση της ηθοποιού με την κόρη της λίγε μέρες πριν. Η Ρωξάνη είχε γενέθλια και η Ελίνα Ακριτίδου δημοσίευσε μία φωτογραφία της γράφοντας:

«21!! Χρόνια πολλά μωρό μου!! Κάθε χρόνο λέω ότι δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερη κόρη, αλλά συνέχεια με διαψεύδεις! Κάθε χρόνο ανακαλύπτω καινούργια πράγματα για εσένα και σε θαυμάζω όλο και περισσότερο για το πως εξελίσσεσαι! Και του χρόνου μαζί μας!!!! Θα σου φτιάξω την καλύτερη τούρτα!! #best #bestdaughterever #loveyou #loveislove #lovemygirl #❤️»

elina-akritidou-kori.jpg

Παρακάτω και μία φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει όταν η κόρη της είχει γίνει 18 χρόνων.

https://www.instagram.com/p/CBBML_rjIKh

Φωτογραφίες κατά καιρούς με αντίστοιχες αφορμές έχει δημοσιεύσει και με τους γιους της. Παρακάτω η ανάρτηση λίγους μήνες πριν για τα 17α γενέθλια του γιου της, Νικόλα.

https://www.instagram.com/p/CqXim_DjBUC
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved