Ελίνα Ακριτίδου: Η κόρη της έγινε 20 ετών - Η ευχή και η φώτο στο Instagram

Η Ελίνα Ακριτίδου είναι μία αγαπημένη ηθοποιός.

Ελίνα Ακριτίδου: Η κόρη της έγινε 20 ετών - Η ευχή και η φώτο στο Instagram

Τη γνωρίσαμε πριν χρόνια στη μικρή οθόνη. Οι ρόλοι της στην Λάμψη και στην Καλημέρα Ζωή που σάρωναν τη δεκαετία του '90, την έκαναν να ξεχωρίσει.

Πριν λίγα χρόνια η Ελίνα Ακριτίδου ήταν μία από τις πρωταγωνίστριες της αγαπημένης σειράς Τατουάζ.

Πόσα όμως γνωρίζετε για την προσωπική ζωή της όμορφης πρωταγωνίστριας;

Το 1990 η Ελίνα Ακριτίδου παντρεύτηκε τον μπασκετμπολίστα Νίκο Γκάλη. Λίγα χρόνια μετά χώρισαν και το 2001 παντρεύτηκε τον Γιώργο Κουτσουδάκη με τον οποίο απέκτησαν τρία παιδιά τη Ρωξάνη, τον Νικόλα και τον Αλέξανδρο.

Η κόρη της έγινε 20 ετών!

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι ενεργή στα social media και σε κάποιες από τις φωτογραφίες που ανεβάζει, τα παιδιά της πρωταγωνιστούν. Η κόρης της είχε γενέθλια, και έκλεισε τα 20!

Η Ελίνα Ακριτίδου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της, και της ευχήθηκε με τα πιο αληθινά λόγια:

«Έτσι θα ήθελα να σε σφίξω τώρα και να σε φιλάω…. δυστυχώς ούτε φέτος μπορώ! Αγάπη μου, σου εύχομαι η καινούργια δεκαετία που μπαίνεις, να σου φέρει περιπέτεια, αναζήτηση, ταξίδια, δημιουργικότητα και πάνω απ’ όλα αμέτρητες χαρούμενες στιγμές! Είμαι σίγουρη ότι θα τα διεκδικήσεις όλα! Όπως πάντα!

Να θυμάσαι ότι μετά τα 20 φροντίζουμε πάντα να είμαστε ευτυχισμένοι εμείς στο περιβάλλον που διαλέγουμε να ζούμε, όχι μόνο να κάνουμε τους γύρω μας ευτυχισμένους! Εάν φροντίζεις και αγαπάς τον εαυτό σου είσαι έτοιμος να προσφέρεις και γίνεσαι «απαραίτητος» στους ανθρώπους που επιλέγεις να είναι δίπλα σου! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ και σε θαυμάζω! Να το θυμάσαι!»

Οι ευχές από φίλους και θαυμαστές ήταν πολλές.

Η περήφανη μαμά είναι πάντα στο πλευρό των παιδιών της για να τα εμψυχώσει και να τα στηρίξει.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς η Ελίνα Ακριτίδου με τα παιδιά της, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved