Ελίνα Ακριτίδου: Ο γιος της έγινε 17 - Η φώτο και το τρυφερό μήνυμα

Ο μεγαλύτερος γιος της, Νικόλας, έγινε 17 ετών και η Ελίνα Ακριτίδου δημοσίευσε φωτογραφία του.

Ελίνα Ακριτίδου: Ο γιος της έγινε 17 - Η φώτο και το τρυφερό μήνυμα

Η Ελίνα Ακριτίδου με τον γιο της

Η γνωστή ηθοποιός Ελίνα Ακριτίδου δημοσίευσε στο Instagram της σπάνια φωτογραφία με τον 17χρονο γιο της, Νικόλα.

Η Ελίνα Ακριτίδου τα τελευταία 22 χρόνια είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Γιώργο Κουτσουδάκη και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τη Ρωξάνη, τον Νικόλα και τον Αλέξανδρο.

Η Ελίνα Ακριτίδου δεν είναι ενεργή στα social media και σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Γι' αυτό και όταν αναρτά φωτογραφίες των παιδιών της, οι διαδικτυακοί της φίλοι χαίρονται πολύ και το δείχνουν μέσα από τα like και τα σχόλια που αφήνουν.

Τα γενέθλια του Νικόλα

Ο μεγαλύτερος γιος της, Νικόλας, έγινε 17 ετών και η Ελίνα Ακριτίδου δημοσίευσε φωτογραφία του που τον δείχνει στη μια πλευρά αρκετά μικρό και στην άλλη στην ηλικία που είναι τώρα.

«Και ξαφνικά… γίνονται από μικροί, μεγάλοι!! 17 μοναδικά χρόνια μαζί σου! Κάθε μέρα σκέφτομαι πόσο θαυμάζω αυτή την ηρεμία σου και την ικανότητα σου να κανείς ακόμα και τα δύσκολα να μοιάζουν εύκολα!! Θα είσαι πάντα «ήρωας» για εμένα! #happybirthday #17 #love #lovemyson #birthdayboy», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε.

https://www.instagram.com/p/CqXim_DjBUC

Σπάνιες φωτογραφίες των παιδιών της Ελίνας Ακριτίδου

Οι φωτογραφίες των παιδιών της είναι σπάνιες και η ηθοποιός τις αναρτά μόνο με αφορμή τα γενέθλιά τους ή την ονομαστική τους εορτή. Δείτε μερικές από αυτές παρακάτω, μαζί με τα σχόλια που τις συνόδευσε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved