Ευγενία Δημητροπούλου: Η «γιατρός» κόρη της και η διάγνωση για το χτύπημα στο κεφάλι

Η χιουμοριστική ανάρτηση της ηθοποιού με το αυτοκόλλητο στο μέτωπό της.

Ευγενία Δημητροπούλου: Η «γιατρός» κόρη της και η διάγνωση για το χτύπημα στο κεφάλι

Η Ευγενία Δημητροπούλου μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram μια ακόμα όμορφη στιγμή με την κόρη της, την Εύα.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της δείχνοντας το αυτοκόλλητο με την Elsa παρακαλώ, που της κόλλησε η κόρη της στο μέτωπο. Όπως της εξήγησε, είναι γιατρός και μόνο έτσι θα γίνει καλά.

«Μου είπε πως έχω χτυπήσει πολύ το κεφάλι μου, αυτή είναι γιατρός και ξέρει πώς χρειάζομαι αυτά τα αυτοκόλλητα για να γίνω καλά!», έγραψε η ηθοποιός στο insta story.

evgeniadimitropoulou-post-gia-kori.jpg

H καθημερινότητα με την Εύα και η υιοθεσία

Η Ευγενία Δημητροπούλου μίλησε για την κόρη της Εύα αλλά και για την απόφασή της να υιοθετήσουν παιδί με τον σύζυγό της στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα».

eugenia-dimitropoulou-kori-(2).jpg

«Το θέατρο συνήθως έχει αντίθετα ωράρια με αυτά της οικογένειας. Πέντε βράδια λείπω από το σπίτι άρα δεν την κοιμίζω εγώ. Είναι πολύ ζωηρή η μικρή. Από την πρώτη στιγμή ήμουν σίγουρη πως όταν γίνεσαι μαμά -δεν έχει σχέση με ποιον τρόπο γίνεται- όλο αυτό σε κατακλύζει. Ήθελα να το πω πως ήταν επιλογή μου η υιοθεσία, γιατί πολλές φορές σκεφτόμαστε με στεγανά. Υπάρχουν άνθρωποι που το βλέπουμε διαφορετικά», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

evgenia-dimitropoulou-kori-3.png

«Εύχομαι να αλλάξουν κάποια πράγματά στη διαδικασία και να γίνουν λίγο φιλικότερες και προς τους γονείς αλλά και προς τα παιδιά. Εύχομαι να λυθούν τα προβλήματα πάντα με σεβασμό και αυστηρά κριτήρια αλλά να φύγουν όσο περισσότερα παιδιά γίνεται από τα ορφανοτροφεία».

Η αγαπημένη ηθοποιός αποφάσισε να προχωρήσει σε διακρατική υιοθεσία και εξήγησε τον λόγο: «Εγώ πήγα μέσω της διακρατικής υιοθεσίας για να αλλάξουμε την ιστορία ενός παιδιού, το οποίο έχει ήδη γεννηθεί κάπου στο κόσμο. Ξέραμε τις συνθήκες και πως θα είναι χρονοβόρα διαδικασία. Εμείς σκεφτήκαμε πως δεν μας ενοχλεί να είναι από οπουδήποτε το παιδί. Πρέπει να υπάρξει νομική απόφαση που να λέει πως είναι νόμιμο και τα παιδιά θα αναγνωριστούν. Όταν είδα την Εύα είπα πως ‘’αυτό είναι το παιδί μου’’. Την είδα σε φωτογραφία και είπα ‘’ναι αυτή είναι’’. Πρέπει να περάσουν κάποιοι μήνες διαδοχής μέχρι να γίνει η υιοθεσία. Δεν ήταν εύκολο το να κατεβούμε κάτω(σ.σ Αφρική), ήταν και η εποχή του covid. Όταν αρρώστησε η Εύα ήταν το πιο δύσκολο γιατί δεν ήμουν εκεί για να κάνω το αυτονόητο σαν μαμά».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved