Ευγενία Δημητροπούλου: Φωτογράφησε τα καμώματα της κόρης της

Τα παιδιά είναι απρόβλεπτα και τα καμώματά τους ξεκαρδιστικά.

Ευγενία Δημητροπούλου: Φωτογράφησε τα καμώματα της κόρης της

Η Ευγενία Δημητροπούλου αποφεύγει να κάνει αναρτήσεις με την κόρη της, Εύα, θέλοντας να την προφυλάξει από τη δημοσιότητα. Μπορεί σπάνια να αναρτά φωτογραφίες μαζί της, όμως συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα και ιστορίες από την καθημερινότητα μαζί της.

Χθες, η ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα ξεκαρδιστικό περιστατικό που της συνέβη. Όπως έγραψε σε ένα insta story, ζήτησε από την Εύα να πάει τα μπουκάλια της στην κουζίνα. Η Εύα της απάντησε θετικά, όμως τελικά μόνο στην κουζίνα... δεν πήγαν τα μπουκάλια.

Όπως βλέπετε η μικρούλα, προτίμησε να βάλει τα μπουκάλια της μέσα στα παπούτσια του μπαμπά της.

evgeniadimitropoulou_16.jpg

Η Ευγενία Δημητροπούλου παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο τον νευροχειρουργό, Στέλιο Βλατάκη στις 27 Αυγούστου και μετά το μυστήριο του γάμου, ακολούθησε εκείνο της βάφτισης, μιας και την ίδια μέρα επέλεξαν να βαφτίσουν και την κόρη τους.

Η ηθοποιός δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εντυπωσιάζοντας μαζί με την κόρη της, Εύα.

Την πρώτη συνέντευξη μετά τον γάμο της, έδωσε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή Happy Day. «Παντρευτήκαμε με θρησκευτικό γάμο και κάναμε τη βάφτιση της μικρούλας και αυτό ήθελα να είναι το κεντρικό event. Ήταν κάτι που ήθελα πολύ να το γιορτάσουμε με αγαπημένους ανθρώπους. Επειδή πιστεύω θέλαμε πολύ να έχουμε και την θρησκευτική ευλογία. Οπότε τα συνδυάσαμε.

Δεν είχα σχεδόν καθόλου άγχος. Όλα πήγαν καλά. Είχα αγωνία για την κόρη μου, να είναι ήρεμη, να μην ταλαιπωρηθεί, να το χαρεί, δεν είχα προβλέψει όμως τον παράγοντα "ρύζι" κι αυτό την στρέσαρε πολύ. Μέχρι εκείνη την ώρα πήγαιναν όλα τέλεια, μέρες πριν μου έλεγε, "να βαπτιστείς εσύ και να παντρευτώ εγώ τον μπαμπά"».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved